Mi értelme megkülönböztetni a serdülőket/tiniket, a kisgyerekektől? Szerintem semmi különbség nincs közte, normál esetben.
A vicc az, hogy erre 120 válasz érkezett pedig 3 lehetőség van.
-Troll
-Aszexuális
-Szellemileg visszamaradott
Vagy ezeknek a kombinációja persze.
A 2 lehetőséget tudnám mondani, kicsit a 3.-kal megspékelve. Elég komolyan kiáll a nézetei mellett. A legtöbb troll egy idő után belátja, hogy trollkodik, vagy lebukik, mert maga ellen érvel, meg elkezd személyeskedni, durván belekötni a válaszolókba, meg ilyen "xddd" - ket nyom, rossz helyesírással ír.
A kérdező helyesírása, mondatszerkesztése jó, feltehetően igényes ember, nem olyan rossz tanuló. Viszont elég egyoldalú a gondolkodása, keményfejű, meggyőzhetetlen.
Szerintem azt várja, hogy valaki majd megérti, megerősíti a nézeteiben és közösen tudnak fújni a többségre, meg győzni minket, hogy ne létesíthljünk intim viszonyokat, érezzünk vonzalmat egymás iránt, mert, ha ő nem tud vagy ő nem akar, ág a normális szerinte (persze tudja a szíve mélyén, de belátni jó ideig ezt nem fogja)
Nekem ez az analízisem✌️😌✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!