Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan koptassam le a kis...

Hogyan koptassam le a kis hülye uncsim?

Figyelt kérdés

Most ráadásul nagyapám is vele van abban, hogy engedjem őt gépezni fél órán belül, de eszem ágában sincs. Tegnap épp eleget engedtem és mostmár azért sem engedném, mert felhúzott ezzel. Mit kell folyton akaratoskodjon ? Én 16 vagyok, ő még csak 8, más unokatestvér már rég s*ggbe rúgta volna !

Mit tanácsoltok ?

2010. aug. 19. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Uhh..hát sajnos ez egy ilyen generáció :S Az én uncsim, fiú, 5éves és naponta gépezik. olvasni nem tud, De jáccik a gépen..Ezt én sem értem, de hát nem mi vagyunk a szülők. És én nem félnék a nagyapamától, megmondanám neki h térjél már észhez öreg!! Ez nem vicc, tényleg ezt csinálnám. Én szerencsére nem törődöm azzal, h mit fog szólni, nehogymár ez legyen amit a kisebb akar. Legközelebb, meg azért is csesztetni fog, mert tudja h nem tehecc semmit, az ő pártját fogják...=/ 13/L
2010. aug. 21. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem meg a szomszédba van 2 kisfiú már születésük óta ismerem őket. 5 és 6 évesek. állandóan átjönnek meg nekem is át kell menni hogy aztán ne csináljunk semmit. állandóan ölelget a nagyobbik a kicsi még cuki. állandóan kérdezgetnek hogy miért? hogy-hogy? Ez mért van itt? stb.

majd beleőrülök...

12L

2010. aug. 23. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Mond meg a nagypapesznak hogy ha gépezik 8 évesen akkor olyan zokni lesz az agya mint egy fogyatékosnak !

Hitesd el vele !

VIVA LA VIDA nekem nincs ilyen gondom xD 18 éves nővérem van !

14/F

2010. szept. 9. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok azoknak, akik a pici gyerekeket tévé meg PC elé ültetik :(
2010. szept. 18. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!