Engednétek a 16 éves lányotok 27 éves férfivel találkozni?
A ferjemmel köztünk is 11 év van, de en 24 éves voltam mikor megismertem,es nem tini..
Egyébként tisztelettudó férfi, de nem ismerem eléggé.. Plusz ami rettentően kiborított, hogy van egy kislánya.. Kérdezem en, mit akarhat a lányomtól? Nem gondolnám pedofilnak, de mégis fenntartásokkal kezelem ezt.. Nem igazán tudom mit tegyek.. Ha meg nem engedem, úgyis megoldja csak titokban nem?
A lányom 12 és talákozgat egy 16 évessel.
Szerintem nem gond
Nekem anyukám 14, apukám 26 volt, amikor összejöttek, házasság is lett belőle 18/30 éves korban, de kiderült, hogy apukám pedofil volt, és amint anya 18 múlt, keresett új gyerekeket, miközben házas maradt anyukámmal.
Persze, nem minden történet végződik így, főleg, ha érettnek és megbízhatónak találod a lányod. Nem lehet, valami finom kezdéssel indítani? Hogy jöjjön át a férfi hozzátok, máskor menjenek el valahova napközben, ilyesmi. Csak amíg megismered te is őt, meg a lányod is. Ha tényleg szereti, ez nem lesz probléma.
17!
Apukád nem volt pedofil, ha az lett volna nem egyb14 évessel kezd és még véletlenül sem marad vele 18 éves koráig.
Amúgy sem egyforma minden 16 éves sem. Minden ember más.
Én írtam a #7-est, én 16 évesen már dolgoztam, mellette suliztam estin stb, nem éreztem magam gyereknek egyáltalán, volt igen 35 éves pasi is akivel kavartam, ha komolyabbra fordult volna akkor akár hozzá is mentem volna, sosem szerettem a korosztályomat, +10 év nálam az alap volt..
A férjem is akivel már 9 éve együtt vagyunk is 10 évvel idősebb nálam pont.
Úgyhogy az sem mindegy milyen 16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!