Megengednéd a 14 éves lányodnak hogy 3 napig egyedül legyen otthon?
Megengedném.Egypár szabályt írnék erre a 3 napra egy A4-es méretű lapra,nagy betűkkel:
1.Este 7 órakor hívj mobilon!
2.Rendesen egyél reggelit,ebédet,vacsorát!
3.Bulizz,ha akarsz,de tarts mértéket!
4.Ha baj van,nem értessz valamit/valamihez,nem működik valami,akkor hívj telefonon!
5.Büntetést akkor kapsz,ha rájövök,hogy mit tettél,és nem őszintén mondtad el!Úgyis rájövök..:) Tehát őszintén mondj el mindent!
Gondolom 2 éjszaka 3 napra mennek.
2 éjszaka alatt csak nem csinálnál semmi rosszat.
Én a lányomat itthon merném hagyni nyugott szívvel,mert tudom,hogy házibuli sem lenne,meg ha akarna akkor megbeszélnénk..
Kérdezd meg a szüleid,hogy milyen feltétellel maradhatnál itthon??
Mond el szokásos szöveggel,hogy mit nem csinálnál meg,hogy összepakolnál itthon.És ha kell senkit nem hívsz át és az ajtó is mindig belesz zárva (ha panelban laktok akkor jobb a helyzet,mert akár a szomszéd is ott van).
Remélem megtudod győzni a szüleidet,de ha véletlen nem akkor meg elmész és lehet,hogy jólesz az.
Sok sikert.
egy anyuka.
Én Szentendrén lakok:)
Imádom ezt a helyet és szerintem nagyon szép hely.
A Dunaparton jókat lehet sétálni:)
Hidd el nem fogod meg bánni:
Bocsi az offért:D
ejj. azthittem hogy a barátnőm tette fel ezt a kérdést,de nem. :)
vele is ugyazez van csak ő már 15 éves, és a szüleivel olaszba utaztak el.mert mát elutaztak... :/
én mondtam neki,hogy aludhat nálam,vagy ha úgygondolja,akkor én is szívesen alszom nála. (legjobb barátnők vagyunk)
írtam neki sms-t, hogyha meggondolnák magukat a szülei akkor csöngessen fel hozzám. már reggel 7kor fennt voltam emiatt. :(
bocsánat,hogy ezt mind leírtam.
gondolom ebből levetted,hogy én megengedném. :)
14/L
Én is megengedném...
Végülis egy házibuli után nagy a kupi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!