Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok arra, ha a...

Hogyan reagálnátok arra, ha a férjetek gyermeke kipaterolna titeket a hálóból?

Figyelt kérdés
Heti 1-2 alkalommal alszik nálunk a férjem előző házasságából született 12 éves gyermeke. Ilyenkor hárman alszunk együtt, mert a saját szobájában nem hajlandó egyedül (otthon sem). Most kiderült, hogy az a vágya, hogy inkább csak apával aludjon egy ágyban (valamint egy szobában), mert hiányzik neki. Az oké is, és soha nem is korlátoztam őket a közös dolgokban, szívesen kivettem magam az olyan jellegű programokból amiatt, hogy ketten lehessenek. De valamiért ez nekem nagyon rosszul esik és röhejesnek is tartom, hogy 1. ennyi idősen vele kell aludni egy ágyban, 2. engem szívesen ilyenkor kitenne inkább a szobából. Azóta még nem aludt itt, és ha mondanánk neki, hogy a saját szobájában kell aludni inkább el se jönne hozzánk.
2021. jan. 14. 19:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, te kinek képzeled magad, 9-es, hogy úgy érzed, jogodban áll itt idézőjelezgetni és megkérdőjelezni két számodra TELJESEN ismeretlen ember párkapcsolatát.

Vagy talán ismered a kérdezőt személyesen?

2021. jan. 14. 22:02
 12/29 anonim ***** válasza:
17%

Téged ez nagyon bánt látom..tegnap 11 éves volt a gyerek.

Miért nem bírsz ki heti 1 napot hogy te nem alszol a pároddal?. A gyerek had aludjon szépen csak vele.

2021. jan. 14. 22:25
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Na azért ne vicceljünk már, hogy egy 12 éves nem hajlandó egyedül aludni és még ki is turná az apja feleségét a saját ágyából!

Ennyi idősen már réges régen egyedül kellene aludnia, én biztos nem hagynám, hogy ez vita tárgya legyen. Mindenkinek megvan a saját ágya, apáéknak is és a gyereknek is. Ha ez nem megfelelő és még megy a hepciáskodás, hogy ő akar nem is jön, hát akkor nem jön. Nehogy már zsaroljon egy 12 éves meg ő akarja a szabályokat hozni!

2021. jan. 15. 00:09
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
És csak azért mert valakinek gyereke van, korántsem jelenti azt, hogy mindent alá kell neki rendelnie és minden úgy kell legyen, ahogy ő akarja, legyen az bármennyire is irreális (mint itt is). És ne nevezzük már az apuka feleségét egy nőcskének, akivel aktuálisan hempereg.... Milyen undorító ember nyilatkozik már így más házastársáról totál ismeretlenül ráadásul? Döbbenet.
2021. jan. 15. 00:12
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

A gyerek szeretete, fontossága nem azt jelenti hogy mindent megengedünk neki és sose mondunk nemet. Az, hogy egy 12 éves nem HAJLANDÓ egyedül aludni, soha, sehol, nagyon furcsa. Itt nem arról van szó hogy valami baja van és most az egyszer apuval alszik, az anyjánál sem alszik soha a saját ágyában ahol amúgy hat napot van egy héten. Egy hatodikos gyerekről beszélünk, kiskamasz, erről évekkel ezelőtt le kellett volna szoknia. Nem az a probléma hogy a kérdező nem bír ki egy napot a párja nélkül, hanem hogy ez a dinamika a családban, ez a szintű kötődés egyszerűen nem egészséges.

Ebben a szituációban nem az a szerető gondoskodás hogy hagyjuk hogy elfoglalja a szülői ágyat, hanem hogy kiderítjük mi okozza ezt a viselkedést. Miért nem alszik egyedül? Sose aludt vagy mostanában kezdte ezt el? Fél a saját szobájában? Rémálmai vannak? A válás viselte meg és így próbálja kisajátítani a szüleit? Valami pszichológiai ok van a háttérben? Bántották? Szorong? Az anyja nem engedi felnőni? Nem szereti a szobáját valamiért? Ezt neked itt nem fogjuk megmondani látatlanban, de első körben a gyerek apjának és anyjának kellene beszélni, megegyezni hogy ez valóban nem oké így és kezdeni kell vele valamit, aztán nekik kell beszélni a gyerekkel, megkérdezni hogy mi ez az egész, figyelni a viselkedését és annak függvényében megoldani az eredendő problémát vagy érdeklődni mindenféle szakembereknél.

2021. jan. 15. 04:44
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk eleve nem engedtem volna harmadoknak se az ágyba, de itt feltennem apukának a kérdést, hogy megneveli a gyereket vahy elvalunk
2021. jan. 15. 06:27
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát én tuti nem hagynám...

Nálunk 12 a nagyobb, 10 a kisebb. Hatalmas francia ágyunk van. Sokszor van az, hogy jönnek hozzánk, együtt fekszünk, tvzünk. De NEM aludhatnak ott. Ahogy elálmosodnak, mindegyik fogjamagát és beballag a szobájába, egyedül.

Könyörgök, nem egy ovis korúról van szó. De már abban a korban is megy az önállósodás...

Én tuti nem mennék bele még az együtt alvásba sem, nem h abba, hogy engem kirakjanak....

Nappal is lehet szeretni a gyereket, ñem kell ahhoz este.

2021. jan. 15. 08:06
 18/29 anonim ***** válasza:
75%
Tök mindegy a kérdező "státusza" apuka mellett, egy 12 évesnek semmi keresni valója a szülővel egy ágyban. Az ilyenek mint az #5 meg #9 meg aztán nézelődhet ki a fejéből, hogy a gyereke még 50 évesen is vele akar élni, nem tud felnőni. Bár gondolom nektek ez is a cél, akivel megcsináltattátok a gyereket is csak azt a célt szolgálta, mi? "Henteregtetek" egyet hogy legyen gyerek.
2021. jan. 15. 09:15
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi idősen nem egészséges, nagyon komolyan el kellene beszélgetni a férjeddel! A ti házasságotoknak sem tesz jó, a gyerek lelki egészségének sem. A férjed nem normális, ha hagyja. Kellene egy nagy beszélgetés, aztán a gyereket átszoktatni villámgyorsan a saját szobájába! Ha nagyon nagy félelmei vannak, akkor az apa menjen be hozzá, amíg el nem alszik, de a gyereknek semmi keresnivalója a szülei ágyában!
2021. jan. 15. 13:48
 20/29 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tolerálnám, nem normális dolog. A gyerek szimplán féltékeny kis hlye, azért játszmázik, a férjed meg benyalja. Ciki.
2021. jan. 15. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!