Megengednéd a 14 éves lányodnak hogy pasizzon?
Nekem engedték a szüleim. 14 évesen kezdtem randizgatni fiúkkal. Anyukám kifejezetten örült. Versenysportoló voltam, és aggódott, hogy semmi más nem fog érdekelni a sporton kívül és egy pontozásos sportágra akarom feltenni a fiatalságomat. Amiatt is aggódott, hogy az extrém terhelés nem teszi-e tönkre a hormonháztartásomat. Így egy kis fellélegzés volt anyának, hogy normálisan működök. Fatert konkrétan nem érdekelte mit csinálok. Mire kamasz lettem, belefáradt a családapa szerepbe, nem érdekelte az apaság. Az első kapcsolatom 16 évesen lett. Addig csak találkozgattam fiúkkal, de semmi komoly. Az első barátomnak adtam a szüzességemet. 17 évesen jöttem össze azzal a fiúval, aki később a férjem lett. Nem lett belőlem prostituált azért, mert fiatalon kezdtem el érdeklődni a másik nem iránt. Nem történt soha, semmi olyan a testemmel, amit én nem akartam.
Viszont nagyon sokat beszélgettem anyukámmal. Tudtam, hogy bármit megoszthatok vele. Én azt gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy legyen legalább 1, de inkább 2 felnőtt a kamasz körül, akiben teljesen megbízik. Ez sokkal fontosabb annál, minthogy 14 vagy 18 évesen megy el az első randevújára.
Attól függ, mit értünk pasizás alatt. Szerelem? Az nem tiltható.
Szex? talán jó belátásra lehet bírni. Virágról virágra szálás? Hát... talán arról is el kéne beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!