Nektek is olyan nehéz "NEM"-et mondani?
Nem, nem vagyok szülő és gyerekem sincs. Egy mindjárt 16 éves kamaszlány vagyok és jelenleg nincs különösebb problémám, az unokatesómmal vagyok már úgy 1 hete, ő 9 éves és ugyancsak lány. A baj az, hogy sokszor nincs lelkem megmondani, hogy "na, tünés innen!" vagy hogy keljen fel a géptől, pedig sokszor én is mást szeretnék csinálni, mint amit pont ő akar.
Ő is csökönyös egy kicsit és makacs, ezért a legtöbbször nem elég csak finoman célozgatni a lényegre, hanem egy kicsit keményebben és ütősebben kellene rászólni, de olyan áldott jó lelkem van, hogy erre a legtöbbször nem visz rá a szivem. Lehet nem is kéne ekkora bajt csináljak ebből, csak tudjtáok, nem is maga az esetről van szó, hanem a hozzáállásomról meg a jellememről. Úgy értem, ez most mindig igy fog menni mindenkivel ?
Ti hogyan csináljátok ?
Osszátok be az időt,teret,te eddig csinálhatod ezt,én eddig.
És szólj rá nyugodtan,ne egy kilenc éves szabja már meg mit csinálhatsz és meddig.Ha nem tartja magát a szabályhoz,szólj rá.Nem fog belehalni,ha el kell mennie a géptől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!