Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondolnál ha a gyereked...

Mit gondolnál ha a gyereked lenne az egyik fél egy ilyen barátságban?

Figyelt kérdés

Egy stratégiai játékban ismerték meg egymást, pár havonta egyszer találkoznak, de mint csak barátok. Az egyik fél egy 14 éves srác, a másik egy 18 éves lány. Többnyire naponta írnak egymásnak, néha telefonálnak Messengeren.

Szülőként kiakadnál egy ilyen barátságon? Mit gondolnál, ha a 18 éves lányod egy 14 éves sráccal barátkozna? Mit gondolnál, hogy ha a 14 éves fiad egy 18 éves lánnyal barátkozna? Mi lenne a véleményed?

2020. dec. 19. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem.Én ezen a kérdésen jobban.

Nem kell itt kombinálni.Ez az elme barátsága.

2020. dec. 19. 23:03
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Az én lányom is egy nála pár évvel fiatalabb fiúval tök jó barátságban van közös hobbi folytán. Nekem meg sem fordult a fejemben ez ami neked, hogy mit szólnék hozzá, furcsa e? Nem, nem az. Ne aggódj. 😉
2020. dec. 19. 23:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja, nekem sem fordult meg semmi a fejemben, én a lány vagyok a sztoriban 😅 csak egy szobatársam megjegyezte amíg a koliban voltunk, hogy ő furcsállja, és ezért gondolkodtam el, hogy egy szülő is furcsállaná-e
2020. dec. 19. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Furcsának tényleg furcsa olyan értelemben, hogy nem megszokott, viszont nem is abnormális.
2020. dec. 19. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Semmi. Nekem is volt olyan hobbim, hogy a 12 éves kissráctól az 50 éves hapsiig bárkivel jól el tudtam beszélgetni. Nincs ebben semmi különös. Egy stratégiai játék pedig összehozza a létező legkülönbözőbb életkorú, foglalkozású, érdeklődésű embereket. By the way...lehet, hogy pár év múlva full dögös pasi lesz a kissrácból és elviheted egy körre. :D
2020. dec. 20. 00:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én szülőként nem akadnék fönn ilyenen, de itt a gyakorin olyan elképesztő esetekről is olvasok, hogy biztos lenne olyan, aki tiltana mindent ilyen esetben.
2020. dec. 20. 00:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, miután 30 évesen 3 gyerekkel és egy 12 éve tartó működő kapcsolatban nem telik el úgy nap, hogy szintén egy online játékból kialakult barátság miatt ne beszéljek egy 44 éves, szintén házas, 2 gyerekes férfival, azt hiszem, meg tudnám érteni. 😄
2020. dec. 20. 00:36
 8/13 anonim ***** válasza:
18%
Én furcsálnám, talán zavarna is, és érdekelne, hogy tudja e a fiam, hogy tényleg lány e, vagy tényleg annyi idős.. Egyébként csak akkor zavarna nagyon, ha nem lennének más barátai, akikkel lóg, és hát a legtöbb gamernek csak a játékon belül vannak barátai, a többi kapcsolatuk felszínes..
2020. dec. 20. 08:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 éves korom óta játszottam stratégiai játékokkal, minden korosztályból és nemből voltak beszélgető partnereim. Ez egy nagyon jó alkalom szerintem a kapcsolatok építésére.

Arról nem is beszélve, hogy az egyik ott megismert ember azóta már a férjem, 8 év után találkoztunk személyesen először.

29N

2020. dec. 20. 12:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
átérzem, én a művészeti iskolában, ahova jártam segítettem be az alsóbb osztályoknál a tanárnak, volt egy kislány (én is lány vagyok), pont négy év volt közöttünk, okos volt, értelmes, vicces, ugyanazokat az előadókat szerettük, mindketten táncoltunk, tehát voltak közös hobbijaink, jól el lehetett dumálni vele. néha bementem vele meg a barátaival a városba, vittem őket fagyizni, forrócsokizni, karácsonykor sötétedés után a fényeket megnézni, mert ugye a felsősök már nagylányok, anyu nélkül mennek el sétálni, de azért na, valaki legyen már ott körülöttük. (ők kérték hogy jöjjek kíséretnek.) minden szép és jó volt vagy három éven keresztül, aztán anyuka egy ponton rájött, hogy a gyermeke egy négy évvel idősebbel grasszál, és eltiltott minket egymástól... mert én rossz hatással leszek rá és korának nem megfelelő dolgok meg ilyenek... szóval az ember sosem tudhatja, milyen anyukát sodor az élet az útjába.
2020. dec. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!