Jó szülők? Nem értem mért ilyenek, már nem a középkori nemesek világát éljük.
Figyelt kérdés
18 vagyok, a szüleim soha semmi érzelmet nem mutatnak felém, nem nagyon foglalkoznak velem... iszom, cigizek...mindezt előttük és nem szólnak érte. De társaságban elő kell adnom az urihölgyet...teljesen elegem van... Ti mit tennétek? szeretetet nem kapok, de pénzt igen... mi a megoldás? O.o2010. aug. 12. 14:13
11/13 anonim válasza:
Na hát gondoltam én, hogy erről van itt szó. Két lehetőséged van, vagy elfogadod a szüleid által diktál szabályokat, és akkor megmarad a kényelmed, anyagi jóléted, vagy úgy élsz, ahogy neked tetszik, és akkor megtanulod eltartani magad. Neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb. Amúgy meg ki tudja, lehet, hogy annyira nem is kell választani, lehet, hogy találsz az "ő köreikből" is majd olyan párt magadnak, akit szeretsz.
12/13 A kérdező kommentje:
még nem tudom mit tegyek...ha önállóan kéne élnem biztos pofára esés lenne...az élet tele van kegyetlen játékokkal.. :s
2010. aug. 24. 22:55
13/13 anonim válasza:
Kamu kérdés. Valaki szeretne arisztokrata múltat hazudni magának, és sugallni nekünk, hogy ő aztán magasabb körökben mozog, hát gyermekeim, ha valaki, hát én ismerem a "magasabb köröket", ilyen dolgok ott nem működnek, ez a módi igencsak távol van tőlük.
Az újgazdagok pedig messze nem magasabb körök, hanem csak egyszerű cselédsarjak, akik valami szerencse folytán megtollasodtak, persze próbálják utánozni, azt, amik ők sosem lesznek, na, igen, itt tart Mo. napjainkbn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!