Te hogyan képzeled el az angyalok világát?
Jelen esetben az alapvető, hogy higgy bennük! Egyéb esetben ne írj kommentet, kérlek!
A válaszodban kifejezett szubjektivitást várok és nem feltétlenül azt, amit egy közösség hitével átjártan gondolsz.
Szerinted a szent emberek haláluk után bekerülhetnek közéjük? Gondolod, hogy különböző impulzusokkal képesek befolyásolni a mindennapjainkat? Szerinted minden embernek van saját őrangyala, vagy csak azoknak, akik hisznek bennük?... És akinek van, az osztozik valaki mással rajta? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel bombázd magad, kérlek, ha érdekel a téma!
Első három: melyik nem megy? Az olvasás, vagy a szövegértés?
Tehát: szerintem itt vannak az angyalok közöttünk, és MINDENKINEK van saját őrangyala, mert ha nem, akkor igen csak hullanának az emberek... Engem személy szerint már többször meg kellett védeni a biztos haláltól... Impulzusokkal? Akár. A szüleim azt mondják, hogy miután egy elég húzós esetből is élve jöttem ki, akkor azt mondtam, hogy egy hang mondta azt, amit megtéve megmenekültem. Tehát akár ilyen is lehet. Az emberek haláluk után nem változnak át, pusztán lelkek lesznek új testben, de attól még nem angyalok lesznek, hanem angyalokhoz hasonlóak. Ez konkrétan a nemtelenségre utal, úgy gondolom.
Kedves Mindenki!
Először is, köszönöm szépen, hogy megtiszteltetek válaszaitokkal! ;)
Valóban, a "szent" ilyen formában való feltűnése engedhet következtetni a kereszténységre. Azonban ezt megelőzendő írtam, "...nem feltétlenül azt, amit egy közösség hitével átjártan gondolsz." Szóval bármi, ami eszedbe jut az angyalokról, az érdekelt. Minden dogmától függetlenül.
eleain, kérlek írd le, hogy Te hogy látod a világukat!
pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!