Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jó szülők? Nem értem mért...

Jó szülők? Nem értem mért ilyenek, már nem a középkori nemesek világát éljük.

Figyelt kérdés
18 vagyok, a szüleim soha semmi érzelmet nem mutatnak felém, nem nagyon foglalkoznak velem... iszom, cigizek...mindezt előttük és nem szólnak érte. De társaságban elő kell adnom az urihölgyet...teljesen elegem van... Ti mit tennétek? szeretetet nem kapok, de pénzt igen... mi a megoldás? O.o
2010. aug. 12. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szegénykém. Sajnos nem sokat esetleg beszélj velük bár ha 18 évig nem jutott eszükbe sok változást ez sem fog hozni. TE vigyázz magadra hogy emiatt ne kallódj el! És egy élő példa a szemed előtt ha lesz családod mit ne csinálj!
2010. aug. 12. 14:15
 2/13 A kérdező kommentje:
próbáltam beszélni velük..de azt mondták, hogy ez nem beszéd téma, ilyen az életünk, és ezt nem kérdőjelezhetem meg, és legyek tisztában azzal hogy a vér kötelez...a szüleimmel magázódó viszonyban vagyok amúgy XD borzasztó :S
2010. aug. 12. 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:

Magázod a szüleidet?

Amúgy meg ezt másképp nem tudod megoldani. Csak avval ha leülsz velük beszélgetni. Ha másképp nem megy, vágj le egy hisztit =D

2010. aug. 12. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Úú fura szüleid vannak. Elég rideg család lehet. De te meg már felnőtt vagy, éld úgy az életed, ahogy szerinted helyes. Gondolom tisztában vagy vele, hogy inni és cigizni nem egészséges (mondom ezt én, aki szintén dohányzik). Gondolom nem a szüleid adták a szádba a cigarettát. Tény, hogy nem figyeltek rád úgy, ahogy kellett volna, de tényleg nem vagy már gyerek, ha te látod, hogy ez így nem jó, akkot változtass rajta.
2010. aug. 12. 21:30
 5/13 A kérdező kommentje:
furcsa család, de ez a szokás, és amíg élnek igy kell élnem vagy kitagadnak...és párt is csak az ő köreikből választhatok... :S
2010. aug. 12. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
bcsi az OFF-olásért, de anyudék milyen körkbe mozognak?
2010. aug. 13. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos evvel kell élned,de ne csinálj hülyeséget,ha érzed ,h nincs rendbe! magad szabd meg a határokat,és ha sokat vagy bnőkkel akkor elfelejtheted őket,s kikapcsolodhatsz :)
2010. aug. 13. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Azt, hogy élj úgy, ahogy te helyesnek tartod, arra értettem, hogy ha te is tudod, hogy nem kéne inni meg cigizni, akkor ne tedd. Azt írtad, hogy ilyeneket csinálsz, csak társaságban elő kell adnod az úrilányt. De mivel te már nem vagy gyerek, talán magad is be tudod látni, hogy mi az, ami helyes, és mi az, ami nem. Különben nem írtad volna, hogy iszol és cigizel, ebből gondolom, hogy te is felismerted, hogy ezt nem teszed jól. Akkor ne csináld.

Az, hogy a szüleid milyenek, más kérdés, ezen nem tudsz változtatni, viszont nem hiszem, hogy a mai világban komolyan csak a szüleid választhatnak párt, vagy csak az ő köreikből választhatsz magadnak. Az oké, hogy ők ezt mondják, de ha nem így teszel, mégis mit tudnak csinálni? Ha nem tetszik az, amit elvárnak tőled, elég idős vagy hozzá, hogy megállj a magad lábán. Akkor a magad ura lehetsz.

2010. aug. 13. 13:55
 9/13 A kérdező kommentje:
a "felsőbb" körökben más a világ... az a rossz, h ha nem onnan választok párt, akk kitagadnak, és sajnos be kell vallanom, anyagilag elkényeztettek, és fúrcsa, nehéz lenne saját lábamra állni :S ... tudom hogy rosz a pia meg a cigi, de ezzel akartam annó felhívni magamra a szüleim figyelmét...most meg "függő" lettem már...
2010. aug. 13. 17:12
 10/13 anonim válasza:
gyüjts pénzt menj el dolgozni +fizess egy albérletet és akkor azzal leszel akivel akarsz, de előbb végezd el a sulit
2010. aug. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!