Meg kellene mondanom a fiamnak, hogy kitől kapta az ajándékot?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a 13éves fiam, és a volt férjem külföldről küldött neki mikulásra egy új xboxot. Mivel szerény körülmények között élünk, én csak ruhát és édességet tudtam venni neki, és nem említettem, hogy a játékot az apja küldte. Tegnap telefonon beszéltek, és a gyerek mutatta neki, hogy milyen vagány játékot kapott tőlem, de az exem nem árulta el, hogy azt valójában ő küldte. Meglepő, de azóta nem hívott a volt férjem, hogy kérdőre vonjon. Most büntudatom van, és nemtudom, hogy így utólag mit kellene tennem.2020. dec. 10. 11:41
11/25 anonim válasza:
Ez csúnya dolog volt. Jobb ha elmondod neki, hogy az apja küldte. És ha esetleg megharagszik a kisfiú az apjára? Ha azt hiszi majd, hogy leszarja az apja? Mit mondasz majd neki? Hát igen kisfiam ez van, én vettem neked ajándékot, én gondoltam rád apád meg nem? Nem ezzel kéne bevágódni a fiadnál.
13/25 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz. Ráadásul eddig is fizetett rendesen, most meg pláne és te letagadod a gyereknél, hogy ajándékot kükdött.
14/25 anonim válasza:
Aha, és a havi 400 euróból, ami jelenlegi árfolyamon majdnem 150ezer forint, nem tudtál neki semmit venni.
Szerintem mikulásra bőven elég a csoki, de ennyi pénzből, ha mellette kapsz fizetést is ne mondd azt hogy nem tudtál venni semmit, ha akartál volna.
15/25 anonim válasza:
remélem egyszer kérelmezi az áthelyezését az apjához, és megszabadul tőled... exednek sem érdemled meg ezt a férfid, de fiadnak sem a kicsit...
16/25 anonim válasza:
Egyébként komolyan nem értem, hogy miért lett volna baj, ha megmondod neki, pl "hogy apád küldött egy xboxot, mert tudja, hogy nekünk sajnos nem fér bele anyagilag. Remélem örülsz neki". Erre nyilván mondja, hogy igen, és kész. Attól még, hogy az apját isteníti a pénzen vásárolt szereteten, nem fog vonatra ülni és ott hagyni téged. Nyilván le fog esni neki később, hogy az egy dolog, hogy van xbox, de én apám nincs jelen soha, miközben másoknak igen. Az ilyen komolyabb belátás nem kamaszkorban jön el, nem tudom miért várja itt midnenki kisgyerekektől, hogy egyből megértse az élet igazi értékeit és ne legyen anyagias.
17/25 anonim válasza:
Hát figyelj, ha megtudja máshonnan akkor tuti ki fog akadni a fiad is. Eddig azért "istenítette" az apját, mert több pénze van. Arra idővel rá fog jönni, hogy pénzzel nem lehet pótolni a dolgokat. De ha azt tudja meg, hogy az anyja hazudott neki, az jobban fog fájni. Legalábbis nekem jobban fájt, amikor kiderült, hogy anyám aki ott van mellettem, kvázi a képbe hazudott.
18/25 anonim válasza:
Mond el neki,ugyis kiderul,gondolom telefonon beszelnek. Jobb ha toled tudja meg,mint hogy hazugnak tart.
19/25 anonim válasza:
Jézusom, azért nem érzitek, hogy kicsit túlzás ennyire darabokra szaggatni valakit egy ilyen hiba miatt? "Remélem, hogy majd átkéri magát az apjához" meg "nyálkás kígyó"??? Szégyelljétek magatokat. A #8-ast, aki meg megértette, mi játszhatott le szegény kérdezőben és mutatott empátiát, lepontozzák, pedig ő is írta, hogy a legjobb őszintének lenni, még ha utólag is. Tökéletes egyetértek azzal, amit írt. Aki pedig olyan szuperember, hogy még sosem követett el semmilyen morálisan aggályos dolgot, az inkább nézzen tükörbe.
20/25 anonim válasza:
Havi 400 eurot kuld, es te meg igyse tudod szinte eltartani a gyereked? Dolgozol egyaltalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!