Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet, hogy nem ő lesz már az...

Lehet, hogy nem ő lesz már az ofőm?

Figyelt kérdés
Írtam ofőmnek e-mailt a kötelező olvasmányokról, h mikorra kell elolvasni, kiírta, hogy elolvasta az e-mailt, de nem válaszolt. Lehet, hogy nem ő lesz az ofőm?:D:D:D:D:D:D:D:D
2010. aug. 11. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Ez még nem teljesen azt jelenti,lehet,hogy csak nem válaszolt egyszerre,vagy lehet,hogy később akarja majd elmondani...stb. Sok oka lehet,nem kizárólag ez.
2010. aug. 11. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Ennek a kérdésnek azért nem igazán itt lenne a helye,de ezt azért nem hiszem.Szerintem inkább úgy van vele,hogy egész nyáron nem olvasta,nem tudja,hogy mit kell olvasni,akkor jöjjön rá magától.
2010. aug. 11. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, h mik a kötelezők, csak hogy mikorra kell PONTOSAN. Mert nyelvvizsgázok is. És ne minden egyszerre
2010. aug. 11. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Szerintem nem tud emailt írni. :D Erre nem gondoltál még??!:D Van néhány tanár,aki csak a számítógép be és kikapcsolásához ért..:D

Bár ezernyi oka lehet,hogy mért nem ír vissza.

Jó olvasást! :)

15L

2010. aug. 12. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Amikor neki kell valami, akkor tud írni xD

Amúgy már vagy 2 hete írtam neki...

2010. aug. 12. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet egy számító dög és ő akar meghúzni nyelvizsgán is
2010. aug. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!