12 éves gyereket mikor küldöd aludni, és mennyit alszik, hány órát?
Nekem folyamatos vitam van a fiammal, fél 10-et túl korainak tartja a lefekveshez, én viszont szeretném, ha 9-kor már ágyban lenne.
Azt vágta a fejemhez, hogy meg akarok tőle szabaduljon esténként, azért csinálom.
Hétvégén pénteken szombaton és szünetekben nincs ez a fél 10es korlát, mégis elalmosodik és megy magától aludni.
Megőrülök ettől az örökös harctol, azért persze nem ő dönt, de nálatok pld hogy van ez?
Amúgy egy hete lett 12 éves. Reggel fél 7kor keltem.
Köszönöm előre is,aki ír.
u.i. A meg akarsz tőle szabadulni felvetéshez: én konkrétan megmondtam a 3 kölöknek, hogy igen, meg akarok tőlük szabadulni este 9 után, mert kezd a mozi a tévében, és fáradt vagyok, és mindenkit szeretek, de 9 előtt sokkal jobban :D
Így nincs mit a fejemhez vágni, és még röhögnek is :)))
Én 12 évesen 21:30-22:00 közt feküdtem le, de magamtól. Egyszerűen nem volt amiért tovább ébrenmaradjak.
Ő egyáltalán mit akar csinálni olyan későn?
19L
Nagyon hasznos és jópofa válasz mind, köszönöm szépen.
Hát hogy mit csinál(na)? Jön - megy, megnez a számítógépen valami ifjúsági filmet, velem beszélget, iszik egy teát, eszébe jut, hogy nincs kész a nyelvtan házi, szóval zseniális ötletekkel húzza az időt és az én idegeimet. 😂
9 körül elvonulnak zuhanyozni, 10-kor ágyban vannak.
Hétvégén kb. 11-ig.
12-14 éves lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!