12 éves gyereket mikor küldöd aludni, és mennyit alszik, hány órát?
Nekem folyamatos vitam van a fiammal, fél 10-et túl korainak tartja a lefekveshez, én viszont szeretném, ha 9-kor már ágyban lenne.
Azt vágta a fejemhez, hogy meg akarok tőle szabaduljon esténként, azért csinálom.
Hétvégén pénteken szombaton és szünetekben nincs ez a fél 10es korlát, mégis elalmosodik és megy magától aludni.
Megőrülök ettől az örökös harctol, azért persze nem ő dönt, de nálatok pld hogy van ez?
Amúgy egy hete lett 12 éves. Reggel fél 7kor keltem.
Köszönöm előre is,aki ír.
Én nem vagyok szülő, viszont engem a szüleim 12 éves korom környékén 9-kor küldtek aludni.
16/l
Örülök hogy mégsem vagyok abnormális akkor ezzel. 😉
Én is azt szeretném hogy 9kor legyen ágyban, olvasson, vagy csak pihenjen, de mondja hogy nem álmos, meg hogy ő már nem óvodás.. Hát igen...
Viszont a fél 10-hez szigorúan ragaszkodom, ebből egy perc engedmény sincs hétköznapokon.
Lehet hogy majd még "szorítok" rajta egy 15-20 percet fokozatosan, mert amúgy ha ágyba kerül, 5 percen belül alszik, csak ez a cirkusz előtte minden nap... 🙄
Köszönöm szépen, zöld kéz jár mindenkinek.
A honvédségnél is fél tízkor volt takarodó és fél hatkor ébresztő.
Ez így volt helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!