Karanténra kötelezett gyerek otthon tartása?
A 13 éves fiunknak két tanára is lebetegedett. Az egész osztályt karanténra kötelezték, de minket szülőket nem. Pedig kint van az ajtón a piros figyelmeztetés.
Sajnos nem tudunk vele otthon maradni, egyikünknek sincs már szabadsága.
Tegnap arra jöttünk haza, hogy a gyerek sehol, telefont nem veszi fel. Majd ismerős szólt, hogy két tömbbel arrébb, egyik haverjánál van. Mikor hazarángattam, tombolt, csapkodott.
Már rettegek, hogy mikor jönnek ellenőrizni. Közölte, hogy őt senki sem zárhatja be. Az sem megoldás, hogy rázárjuk az ajtót, mert földszinten lakunk - simán ki tud mászni a szobája ablakán...
Egyáltalán mi van, ha kiskorút érnek szabályszegésen?
20!
Írtam korábban, hogy én mit tennék.
Mi szeptember óta 2.alkalommal vagyunk karanténban.
Most a 14 éves fiamnak lett pozitív a tesztje.
Szóval 3-an egy 2 szobás panelban, a gyerek ADHD-s szóval vele elfogadtatni ezt kb.egy világháború volt, emellett terhes vagyok..
Lelkileg borzasztó, főleg hogy csak 2 negatív teszt után hagyhatjuk el a lakást, de annak mire eredménye lesz.. A rendőr minden nap jön más időpontban. Van mikor reggel 8-kor, van mikor délután 5-kor.
Húgomnak 2 gyermeke van (8 és 2 évesek) ők is többször voltak karanténban, de többször megszegték. Jelenleg közel 3 milliós bírság gyűlt össze nekik..
"Húgomnak 2 gyermeke van (8 és 2 évesek) ők is többször voltak karanténban, de többször megszegték. Jelenleg közel 3 milliós bírság gyűlt össze nekik.."
Ezt hogy sikerült így?
24.vagyok
Bár mese lenne..
Húgom erősen vírustagadó. A 10 napos karantén alatt egyszer sem voltak otthon a rendőri ellenőrzés alatt, és ők is 2x10 napot voltak karanténban.
Illetve tömegközlekedésen sem használják a maszkot.
27!
Értelmi fogyatékos a húgod? Mert csak akkor tudom elképzelni, hogy többszöri ellenőrzésén sem volt otthon. A tömegközlekedési eszközre meg fel se engedik maszk nelkul
Szimplán nagyon bolond, vagyis én úgy hívom.
Szerinte nincs vírus és társai
Illetve én vagyok a naiv tanult ember aki hisz ebben...
Igen már nagyon szigorúan veszik a maszkot, így inkább sétál minthogy felvegye. De Pesten van olyan buszsofőr aki nem foglalkozik ezzel. 😩
Hát ha egy 13 éves gyereket nem tudsz otthon tartani, akkor szállj kicsit magadba, s gondolkozz, hogy hol rontottad el...
Meg mi az, hogy tombol és csapkod, mikor viszed haza?
Írom hogy mi lesz ebből:
Ti szépen megmondjátok, hogy ne menjen sehova. Ő nem tud megülni a v@l@gán s kóricál. Titeket jól megbűntetnek. A bűntesés összegét meg abból a pénzből veszitek el, ami neki ment volna. Szóval egy jó darabig nem lesz se zsebpénz, se új telefon, se semmi. A haverjához mehet, de se pizzára, se fagyira, se chipsre, se mozira, se semmire nem kap pénzt. Éppen csak úgy a minimálisat, hogy ruhája meg kajája legyen.
Annyival kiegészíteném a 30-as választ, hogy HA elkapják, akkor lesz az.
Ha meg még az után is meglép, hogy már egyszer fizettetek érte bűntetést, akkor a már meglévő dolgait is elvehetitek (telefon, gép, laptop, internet, stb).
De ezt előzőleg közöljétek vele, hátha rájön, hogy nem éri ez meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!