Nem tudok leállni a goth cuccokkal, mi a megoldás?!
köszi:)
a teszveszt ismerem de eddig csak vásároltam xD
Én is imádom az ilyeneket (kivéve a Nightmare Before Xmas cuccok), de ezek nem gothosak, hanem rockeresek. Én is ilyeneket hordok, és rocker vagyok, nem goth. :)
15/l
Igen a tesz-vesz jó ötlet=D
Más ötletem nekem sincs =/
Csak egy ártatlan megjegyzés :3......a legtöbb ilyen srác jól néz ki:P(mármint akinek ilyen a stílusa)=D
14/L
ó THX
xD
Rákerestem,tök jó cuccok.:))Kiderült,h a 8 éves fiamnak is vettem már ilyen pólót.:DDD
De tanácsolni azt tudom amit előttem írtak:teszvesz,vatera.A befolyt pénzből tudod fizetni a további vásárlásaidat.:)
39/N
áááá...
karácsonyi lidércnyomás miért lenne goth cucc?:DD
jó gothok is hordják,de azért ne nevezzük annak.:DD
talán úgy,hogy nem viszel magaddal annyi pénzt.szóval ne legyen elég pénzed,hogy megvegyél minden hülyeséget.
Figyi. Szerintem itt most nem is azon van a hangsúly, hogy gót cuccokat veszel. Tök mindegy, hogy mit veszel, inkább az tűnt fel nekem, hogy tök drága, és _nem tudsz ellenállni_, hogy megvedd, pedig nincs is rá szükséged_. Én nem vagyok pszichológus (bár tanultam pszichológiát), ezért óvakodom attól, hogy ilyen téren okoskodjak, de ez a viselkedés picit a vásárlási mániára emlékeztet.
Minden oké amúgy a lelkedben? Jól érzed magad a bőrödben? Ezt csak azért kérdezem, nem lehet-e, hogy ez afféle pótcselekvés.
De ha amúgy minden oké, akkor meg egyszerűen próbálj erőt venni magadon, írd fel a kiadásaidat... hátha sikerül. Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!