Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál, ha ilyet hazudna...

Mit szólnál, ha ilyet hazudna a 18 éves gyereked?

Figyelt kérdés

Otthon meg szoktátok beszélni, ha online akar rendelni. Megbeszéli veled, hogy rendel valamit saját pénzből, te ezt a dolgot hülyeségnek tartod, de még el tudod fogadni. Ehelyett ő mást rendel, szintén saját költségén, de te ezt a másik hobbit nagyobb hülyeségnek tartod, ráadásul drágább is volt.

Ezt az esetet úgy vetted észre, hogy azon a napon, amikor érkezett a csomag te is otthon voltál, és érdekelt hogy milyen az amit rendelt. Egyébként fel sem tűnt volna, mivel nem káros vagy nagy helyet foglaló dologról van szó.

Viszont mit szólnál ha hazudott volna neked abban, hogy mit fog rendelni?

2020. okt. 11. 08:54
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
18%
18 évesen nem gyerek. Ha a spórolt pénzét hülyeségekre veri el, ámen. Azt utálom, ha hazudnak nekem, és ennek nincs köze a vásárláshoz. Olyan emberrel, aki a képembe hazudik, nem szoktam tartani a kapcsolatot. Ezért lennék mérges, a vásárlás nem érdekel, nem tartozik rám. De a hazugságnak az én életemben komoly következménye lenne. Mindneki szabadon lehet hülye, de vállalja a következményeit és álljon ki a véleménye mellett! Ezt már a 6 évesem is megteszi. Mert erre tanítom.
2020. okt. 11. 10:47
 12/39 anonim ***** válasza:
76%
Azt se ertem, hogy a felnott gyerekednek miért kell megbeszelnie veled, mit rendel a saját pénzen és milyen hobbijai vannak...
2020. okt. 11. 11:05
 13/39 anonim ***** válasza:
85%
11 gondolom, ha anyuka elvágná végre a koldokzsinort és nem szól bele mindenbe amihez nincs köze, nem is hazudtak volna neki. Ettől persze a hazugság nem szép dolog ebben egyet értek. Bizonyára nem akart felesleges vitába belemenni a “gyerek”, mi szerint. “Minek az?” “Csak”
2020. okt. 11. 11:06
 14/39 anonim ***** válasza:
85%

18 éves!

Megbeszelitek, vagyis nem engedélyt kér! Utána lehet meggondolta magát és?

Ha valami privát, intim dolog kell neki azt is meg kell osztania?

2020. okt. 11. 11:39
 15/39 anonim ***** válasza:
70%

Miért nyitod ki más csomagját?

Miért érdekel? Ha akarja megmutatja.

2020. okt. 11. 11:42
 16/39 TheSoldier ***** válasza:
86%
Az ő pénze,az ő hobbija.. Nem hazudott csak meggondolta magát,amiről nem szólt. És alapból nem bontanám ki a csomagját.
2020. okt. 11. 16:04
 17/39 anonim ***** válasza:
13%
5ös, akkor a nagy felnőtt 18 éves miért lakik otthon és miért tartják el a szülei, ha ő ennyire nem tartozik semmivel a szüleinek?
2020. okt. 11. 16:11
 18/39 anonim ***** válasza:
6%
Akik azt mondják 18 éves felnőtt és nem tartozik a szülőkre, hogy mit rendel és mikor, meg ilyenek, akkor azokat el kell keserítenem, mert amíg otthon lakik szülőknél, ők dirigálnak mindenben. Ha nem tetszik, akkor el lehet költözni otthonról, albérletbe, kollégium, munkásszállóra, haverokhoz, hotelbe, bárhova. Otthon mindig a szülő az úr. Úgy bírom pofáznak, hogy felnőtt 18 éves, aztán amikor valami probléma elé kerül az életbe akkor "anyu légyszí segítsél már bennem, nem tudom magamtól megoldani". Semmit nem jelent, amíg valaki otthon lakik és szülők pénzén él, hogy elmúlt e 18 éves vagy sem.
2020. okt. 11. 16:41
 19/39 anonim ***** válasza:
90%
18-as: azért az megvan, hogy itt annyiról van szó, hogy rendelt magának valamit a hobbijához, ami anyuka szerint hülyeség, és ezért van baja vele? Nekem erősen az jön le, hogy kb. nem hagyja élni a gyereket. Nem valami veszélyes vagy illegális dolgot rendelt magának, normális szülő ennyi szabadságot azért meghagy a 18 éves gyerekének. Az a tény, hogy a gyerek azt érzi, hogy hazudnia kell erről, nagyon arra utal, hogy anyuka minden szarért cirkuszol, amit ő valamiért nem tart érdekesnek/értelmesnek. Nehogymár ez normális szülői viselkedés legyen.
2020. okt. 11. 16:47
 20/39 anonim ***** válasza:
81%
18 normális szülő hagyja élni a gyereket. A szülő az úr kártya irracionális mértékű kijátszása fogja magával hozni 10 év múlva a “ram sem nyitja az ajtót, pedig mindent megtettem érte, bruhuhuhuhu” szindrómát. Élni és élni hagyni. 18, nem 12. Bármekkora hülyeség a hobbija, ha nem illegális, igenis nincs hozza közöm. Ennyi.
2020. okt. 11. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!