Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lány vagyok, és nem...

12 éves lány vagyok, és nem tudok elaludni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez már jó ideje így van, amikor késő este fenn vagyok és égve van a villany mindig álmos vagyok, de amikor lefekszem a sötétben kimegy belőlem ez az érzés.

Mit tegyek?

2010. aug. 7. 22:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
énsem bírok nagyo naludni de én örülök neki :D szinte mindigis utáltam az alvást! azt feltttem 1x a kérdést h ak minek aludjak? azt ennyi azóta szinte minden este csinálok vmit először csak hajnalig olvastam azt egyre jobb ötleteim lettek pl inkáb éjel írtam házit vagy rajzoltam néha gépeztem is de azt csak titokban sztem aki nem bír aludni inkább használja ki!!!!! (persze ez csak tanács)
2010. okt. 9. 23:01
 22/24 anonim ***** válasza:
előző vok kihagytam h 11/L
2010. okt. 9. 23:03
 23/24 anonim válasza:
Utolsó:képzelem milyen lehet a teljesítményed az iskolában ;D
2010. okt. 15. 13:49
 24/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a kommenteket, tényleg jóban tudok tölük aludni!
2010. okt. 19. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!