Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lány vagyok, és nem...

12 éves lány vagyok, és nem tudok elaludni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez már jó ideje így van, amikor késő este fenn vagyok és égve van a villany mindig álmos vagyok, de amikor lefekszem a sötétben kimegy belőlem ez az érzés.

Mit tegyek?

2010. aug. 7. 22:48
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
82%

Énsem tudok aludni!:S

Én úgy alszok el h nem kapcsolom ki a tv-t és beprogramozom h kb fél óra múlva kikapcsoljon!:)Nemtom nekem bejön:D:D

12/L

2010. aug. 7. 22:56
 2/24 anonim ***** válasza:
73%

túlságosan is ki vagy pihenve. én is így vagyok,de PSP segít és valahogy elalszom.:D

13/L

2010. aug. 7. 23:36
 3/24 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is volt (elég sokáig) problémám az alvással. Próbáld ki az agkontrollt, nekem az sokat segített.

Illetve megpróbálok reggel korábban felkelni (9 helyett 8-kor) és később lefeküdni (9 helyett 10-11-kor).

2010. aug. 8. 09:39
 4/24 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó vagyok. Az első sor 12. szavát javítom: (agkontroll helyett) agykontroll.

13 éves, lány

2010. aug. 8. 09:40
 5/24 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is voltak ilyen problémáim.Ma már csak nagyon ritkán jön elő.Én 2 párnával alszom+még a kicsi,és egy nagyot kiveszem a fejem alól és átölelem.Nekem bevált.:D

13/L

2010. aug. 8. 11:03
 6/24 anonim ***** válasza:
73%

Ugynez a problémám! Én mindig ha lekapcsolom a tv-t/gépet/villannyt/befjezem az olvasást! És eljes a sötétség én fekszem az ágyon elkezdek ondolkodni és aztá nem megy ki a gondolat a fejemből és nem birok elaludni!

11/L

2010. aug. 8. 11:06
 7/24 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 11kormban eszméletlen nagy problémám volt, az hogy nem birtam elaludni. Suli idő volt. kb 8-9 között kellet volna aludnom. ehelyett, 11-12 órakor sikerült elauludnom, de azt is ugy hoztam össze, hogy kivoltam készülve, és már álomba sirtam magam..=/ szóval nem vagy egyedül (: szerencsére már rég nincs ilyen problémám, de ajánlom, hogy lefekvés elött 3órával már nem egyél nagyon semmit, mert a szervezeted, nem tud pihenni, és lefekvés elött igyál kakaót(: azt modnták az segit és még finom is persze ha még akkor sem tudsz elaludni, olvass egy kicsit..(tökéletes példa erre a kötelező olvasmány;D)az mindig beválik, mert elfárad a szemed(: valamint próbálj korán felkelni, és sokat mozogj hogy elfáradjon a tested! 13/L
2010. aug. 8. 11:42
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
11kormban=11 éves koromban bocsesz ;)
2010. aug. 8. 11:43
 9/24 anonim ***** válasza:
73%

Én nyáron úgy szoktam elaludni hogy beállítom a tv-t h kapcsoljon ki 1 óra mulva :)

Suliidőben nincs ilyen problémám...olyankor már 7kor el tudnék aludni xD:D

2010. aug. 8. 12:35
 10/24 anonim ***** válasza:
73%

én se tudok sokszor aludni, ekkorezeket a számokat hallgatom: evanescence- my immortal vagy missing

nightwish: bless the child vagy tatu:30minutes

szeretem ezeket a számokat de este bealszom rajtuk xD

2010. aug. 9. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!