12 éves lány vagyok, és nem tudok elaludni! Mit tegyek?
Ez már jó ideje így van, amikor késő este fenn vagyok és égve van a villany mindig álmos vagyok, de amikor lefekszem a sötétben kimegy belőlem ez az érzés.
Mit tegyek?
Énsem tudok aludni!:S
Én úgy alszok el h nem kapcsolom ki a tv-t és beprogramozom h kb fél óra múlva kikapcsoljon!:)Nemtom nekem bejön:D:D
12/L
túlságosan is ki vagy pihenve. én is így vagyok,de PSP segít és valahogy elalszom.:D
13/L
Nekem is volt (elég sokáig) problémám az alvással. Próbáld ki az agkontrollt, nekem az sokat segített.
Illetve megpróbálok reggel korábban felkelni (9 helyett 8-kor) és később lefeküdni (9 helyett 10-11-kor).
Utolsó vagyok. Az első sor 12. szavát javítom: (agkontroll helyett) agykontroll.
13 éves, lány
Nekem is voltak ilyen problémáim.Ma már csak nagyon ritkán jön elő.Én 2 párnával alszom+még a kicsi,és egy nagyot kiveszem a fejem alól és átölelem.Nekem bevált.:D
13/L
Ugynez a problémám! Én mindig ha lekapcsolom a tv-t/gépet/villannyt/befjezem az olvasást! És eljes a sötétség én fekszem az ágyon elkezdek ondolkodni és aztá nem megy ki a gondolat a fejemből és nem birok elaludni!
11/L
Én nyáron úgy szoktam elaludni hogy beállítom a tv-t h kapcsoljon ki 1 óra mulva :)
Suliidőben nincs ilyen problémám...olyankor már 7kor el tudnék aludni xD:D
én se tudok sokszor aludni, ekkorezeket a számokat hallgatom: evanescence- my immortal vagy missing
nightwish: bless the child vagy tatu:30minutes
szeretem ezeket a számokat de este bealszom rajtuk xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!