A lányom már régota rágja a fülem hogy ő tangabugyit szeretne hordani mert ciki a sima vagy nem jó a francia, ezer féle magyarázatott hallottam már , . Tudom hogy szexualitásról kell beszélni meg a mai fiatalok hamar változnak érnek de én régimodi vagyok. Ilyen idös lánnyal rendelkező anyukákat kérdezném és akinek van ebbe tapasztalata. Vegyek neki tangát?
En 11 evesen kaptam tangat anyatol kiprobalni, majd utana fokozatosan csak tanga bugyijaim lettek.
Szerintem vegyel neki, hagyj probalja ki milyen.
2020. okt. 1. 07:51
42/53 anonim válasza:
Nekem se engedi anyám hogy tangát hordjak. F16
2020. okt. 1. 10:10
43/53 anonim válasza:
Én a barátnőmét szoktam hordani és mosásnál is ráfogom, hogy az övé. 17f
2020. okt. 2. 03:38
44/53 anonim válasza:
Kedves Mária!
én magam már általános iskolában is azt hordtam olyan 6-7-es koromtól.
Nemi életem mégis 19 évesen lett.
Nekem az volt kényelmes.. “azokon” a napokon hordtam csak telebugyit.
Manapság “Hipszter” bugyit hordok.
A francia nekem nem kényelmes
2020. okt. 12. 21:19
45/53 anonim válasza:
14 évesen kaptam az első tangám a szüleimtől,semmi bajom sem volt tőle,azóta is tangát viselek.41N
2020. okt. 13. 05:04
46/53 anonim válasza:
lányam 12 évesen már kapott tangát. Nem azzal jár az utcán tehát nem látok nagyobb gondott
2020. okt. 13. 08:22
47/53 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy miért az értelmes válaszok vannak lepontozva.
2020. okt. 13. 15:19
48/53 anonim válasza:
Asszem nekem is ezidőtájt vett anya először tangát. Azóta is azt hordok pedig már 30 on túl vagyok. Anya nem csinált ebből túl nagy gondot, pedig ő sem tartozik a modern anyák közé(amit nem bánok). Vegyél neki nyugodtan, tényleg ciki ha a gatyába látszik a rendes bugyi vonala 🙂
2020. okt. 13. 16:40
49/53 anonim válasza:
14 évesen én is hordtam. Persze apukám annak idején ennek nem nagyon örült,anyukám hamarabb megértett.
2020. okt. 14. 19:23
50/53 anonim válasza:
16 éves simán kaphat már tangát. Egyrészt ennyi idősen miért ne vehetné fel akár fiú miatt is,másrészt aki írta feljebb,hogy tornán kicikizhetik annak is igaza volt,sőt elég ha lehajol és kivillan a nagyibugyi,sok suliba már azért kinevetik. Ráér még majd franciát hordani,most pont abba a korban van,hogy ha szeretne hordjon tangát. Egyébként nem lesz ribi egy tangától,ha emiatt aggódsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!