Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lányom tangát akar?!

Maria43 kérdése:

16 éves lányom tangát akar?!

Figyelt kérdés

Sziasztok

A lányom már régota rágja a fülem hogy ő tangabugyit szeretne hordani mert ciki a sima vagy nem jó a francia, ezer féle magyarázatott hallottam már , . Tudom hogy szexualitásról kell beszélni meg a mai fiatalok hamar változnak érnek de én régimodi vagyok. Ilyen idös lánnyal rendelkező anyukákat kérdezném és akinek van ebbe tapasztalata. Vegyek neki tangát?

2020. szept. 29. 13:05
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
45%
Miért van lepontozva aki szerint a tanga kényelmetlen? Kötelező mindenkinek ugyanabban konfortosan éreznie magát?
2020. szept. 29. 14:00
 12/53 anonim ***** válasza:
95%
12 évesen már tangát hordtam. Nincs ezzel semmi baj sem. 24L
2020. szept. 29. 14:04
 13/53 anonim ***** válasza:
96%
A mai napig úgy vagyok vele, hogy rohadt kényelmetlen, de ilyenkor már én is rég azt hordtam, mert más gáznak számított...
2020. szept. 29. 14:07
 14/53 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne hordhatna?? Szerintem sem a legkényelmesebb, de nagyon sok ruha alá csak az a jó, a többi nagyon átlátszik és szerintem ritka hülyén néz ki egy feszülősebb ruha/szoknya/nadrág, amin telibe átlátszik a rendes vagy épp francia bugyi egész vonala.
2020. szept. 29. 14:10
 15/53 anonim ***** válasza:
90%

14-15 évesen kezdtem hordani tangát. Egész egyszerűen azért, mert nagyon ciki volt, amikor tepsire öltöztünk, hogy az összes lány tangát hord. Nincs ezzel gond. Ettől se nem pasiztam jobban, se nem feküdtem össze senkivel. Nem ezen fog múlni.

Amúgy tényleg nem kényelmes (nekem), évek óta nem hordok.

2020. szept. 29. 14:11
 16/53 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ami azt illeti elég régimódi vagy! Te sose hordtál tangát? És milyen bugyiban akarod járatni a lányod? Hercegnős, vagy Hellokitty-s bugyikban? Vedd észre hogy lassan felnő a lányod! És ilyen dologgal ne akard magadhoz láncolni, mert csak az ellenkező hatást éred el! Ja, a lányomnak 13 évesen volt tangája. Ennek 7 éve. Én is hordok tangát még most is.
2020. szept. 29. 14:13
 17/53 A kérdező kommentje:

Kedves 16. Nem sosem hordtam tangát . És? Nem akarok én semmilyen magamhoz láncolást.. Nemtudom milyen hellokittys hercegnős bugyiról beszélsz . Rakok ide egy képet ha lehet, ilyen és ehhez hasonlót hord a lányom

[link]

2020. szept. 29. 14:25
 18/53 anonim ***** válasza:
89%
Normális ilyen korban. Az egyik anyuka az osztályban már a 9 évesének is azt vesz mert nem hajlandó mást hordani. Ezzel nem értek egyet. De tiniként teljesen normális.
2020. szept. 29. 14:28
 19/53 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez a bugyi kèrdès nem annyira fontos,ha neki kènyelmes had hordja,inkább majd arra figyelj oda hogy milyen felsőt/blúzt akar hordani, mert nagyon nagy divat lett hogy kivágott felsőben úgy mutogatják magukat meg a szinte fedetlen melleiket hogy sokszor az már botrányos 10-12-èvesen..
2020. szept. 29. 14:41
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
21 évvel ezelőtt vettem meg az első tangámat, 15 évesen. 17 évesen már nem érdekelt, kényelmetlen. Vegyél neki nyugodtan, had próbálja ki.
2020. szept. 29. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!