Maria43 kérdése:
16 éves lányom tangát akar?!
Figyelt kérdés
Sziasztok
A lányom már régota rágja a fülem hogy ő tangabugyit szeretne hordani mert ciki a sima vagy nem jó a francia, ezer féle magyarázatott hallottam már , . Tudom hogy szexualitásról kell beszélni meg a mai fiatalok hamar változnak érnek de én régimodi vagyok. Ilyen idös lánnyal rendelkező anyukákat kérdezném és akinek van ebbe tapasztalata. Vegyek neki tangát?
2020. szept. 29. 13:05
21/53 anonim válasza:
Ha nem hordtál tangát, az elég gáz. De miért akarod a lányodra erőltetni a maradi stilusodat?
22/53 anonim válasza:
Én is olyan bugyikat hordok, amiket linkeltél, szerintem szexibbek is, mint egy tanga, de ha a 16 éves lányom elém állna, hogy tangát akar, akkor nem ellenkeznék, hordjon csak nyugodtan. Már elég idős, hogy maga állítsa össze a ruhatárát és felfedezze, mi az ő stílusa és mi nem az- ha ebbe a tanga beletartozik, akkor egészségére, ha nem, akkor majd úgyis rájön. Jól mondják a többiek, ha végül oda jutna egy fiúval, hogy megnézze a bugyiját, akkor ott teljesen mindegy, hogy tanga vagy nem tanga, nem ezen fog múlni a folytatás.
23/53 anonim válasza:
Én se azt írtam, hogy kényelmes, vagy egészséges, de sokkal korábban megvolt a jogom, hogy olyan alsóneműt vegy3k fel amilyent akarok.
24/53 anonim válasza:
Hu nagy gaz,olcso,ribis kinezete van. Raadasul fertozes veszelyes,ahogy az a csik a feneke es nunija kozt fol le mozog. Undi. Szoval nem engednem. Max a franciat.
25/53 anonim válasza:
A tanga bugyesz micsoda fincsi gyulladások fertőzések melegágya..
26/53 anonim válasza:
Ha valaki nem tudja kitörölni a valagát, akkor valóban a "fincsi fertőzések melegágya", de ne feltételezzük a legrosszabbat egy 16 éves kislányról.
27/53 anonim válasza:
Nekem tiniként csak a tangabugyi volt kényelmes. Most 30-asként persze már nem értem, hogy bírtam hordani. De akkor csak tangát hordtam.
28/53 anonim válasza:
Lehet, hogy te régimódi vagy, de hogy egy barátom szavaival éljek a lányod már fenn van a gyalupadon. Tanga ide vagy oda 🤷🏼♀️
29/53 anonim válasza:
A tangának semmi köze sincs a szexualitáshoz...
30/53 anonim válasza:
ma 17:53
Gyulladás a te agyadnak a helyén van. Mondjuk apád azon bozonyos dolga begyulladhatott volna azon az estén. Vagy amyukád... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!