16 éves lányom tangát akar?!
Sziasztok
A lányom már régota rágja a fülem hogy ő tangabugyit szeretne hordani mert ciki a sima vagy nem jó a francia, ezer féle magyarázatott hallottam már , . Tudom hogy szexualitásról kell beszélni meg a mai fiatalok hamar változnak érnek de én régimodi vagyok. Ilyen idös lánnyal rendelkező anyukákat kérdezném és akinek van ebbe tapasztalata. Vegyek neki tangát?
33, farmeren keresztül nem sok bugyi látszik.
Egyébként pont azért hordtuk, hogy látszódjon, hogy tangát hordunk, nem "telifenekűt". Visszagondolva sokkal ízléstelenebb volt a tanga, mint a normál bugyivonal.
Egyébként ha MA valaki azt akarja tényleg, hogy ne látszódjon, véletlenül se tangát választ, hanem egy bármilyen fazonú, de lézervágott, azaz varrásnélküli bugyit nude (testszín) változatban. Az az ami tényleg semmin se látszik át.
Az én anyám tukmálta rám a tangát 10 éves koromtól. Tetszett is, mert tele volt strasszokkal, pillangós, szájas, cicás.. akkor nem ismertem semmilyen bugyit, csak ami nekem volt meg az auchanban lehetett kapni, fehér, hatalmas..
A tanga olyan, mintha ott se lenne(feszes testen). Egy idő után leesett, hogy ez gyereknek ciki, mikor 12 évesen anyám tangás fürdőruhát vett nekem és kinevettek a többiek..
17 évesen kezdtem magamnak vásárolni, a francia bugyik tetszettek nagyon és a fenekemhez azok álltak a legjobban, de nagyon kényelmetlenek voltak. Most 10 évvel később kicsit petyhüdtebb a testem, valamiért rosszul érzem magam a tangában, mindenhol bevág, a franciák meg kellemesen összetartanak:)
Az se egy utolsó, hogy mióta a fenekem is borotválom középen és nő vissza a szőr, nagyon kellemetlen ott a tanga izzadt viszketős bevágós zsinórja. Amíg tiniként azt a részt kihagytam szőrtelenítésnél és mivel feszes vékony testem volt nem vágott be, kényelmesebb volt a tanga.
Kedves 26 és 30#
Kérdezzetek meg egy nőgyógyászt egész nyugodtan.
Nem, nem kell igénytelennek lenni se olyan balfék idiótának, hogy valaki ne tudja rendesen kitörölni a valagát ahogy írod.. Ahhoz, hogy a tanga a gyulladások melegágya legyen.
Kedves 30#
Örülök, hogy ilyen magas IQ-val rendelkezel 😉 Remélem meg volt a vállveregetés meg a büszke mellmutogatás széles vigyorral, hogy "mekkora beszólást" böffentettél ide 😉🤣🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!