Mit szólnátok hozzá, ha óvszert találnátok?
#5 ös vagyok. Mi is sokat hokiztunk gumiba aztán néztük kinek jött több. Sose nyertem..🤔
2020. szept. 27. 20:52
Suliba is oda jársz? Nem szoktál elmenni egyedül vagy haverokkal a szomszéd városba?
Egyébként meg bemész a boltba, veszel mást is, felteszed a szalagra, kifizeted, és ennyi. Hidd el, hogy a kutyát nem érdekli, ha gumit veszel, a boltost se fogja érdekelni, és semmi ciki nincs benne.
Esetleg rendelhetsz neten is, ha csak gyakorolni akarsz, a minősége se fontos, pont jó lesz a legolcsóbb is.
2020. szept. 27. 20:56
Nincs még ekkora gyerekem, úgyhogy nem tudom most mikor van, de kb. 15 évvel ezelőtt 6. osztályos kortól minden évben volt, osztályfőnöki órán. 6-ban fiúknak és lányoknak külön volt, a fiúknak nem tudom miről beszéltek, de nekünk lányoknak akkor még csak arról, hogy mi a menstruáció és hogyan kell tampont használni. 7-től egybe volt, akkor jött a szex téma. Gimiben meg már inkább drogprevencióról szólt. Nem tanárok, hanem védőnő tartotta. Lányok betét csomagot kaptak, fiúk gumit, de volt hogy mindannyian gumit kaptunk. (Amúgy szórakozóhelyeken is volt hogy osztogattak promóciós gumit. Ha ilyen kis piros "emergency box" feliratú durex akkor tuti nem vette, mert az a reklám csomagolás)
2020. szept. 27. 20:58
2020. szept. 27. 21:01
Iskolába nem jársz másik településre? Ha igen, ott kéne bevásárolnod.
A rejtegetést nem egészen értem: az én szüleim nem szoktak kotorászni a holmijaim között. Ha a tieid igen, akkor próbálj a fejükkel gondolkodni: ha pl. az iskolai füzeteidet, könyveidet nem szokták széttúrni, tedd azokhoz. A dobozát csomagold be egyszínű papírral, hogy ne legyen feltűnő. Ruhák közé ne rakd, azok közé könnyen belenyúl egy anya minden hátsó szándék nélkül is.
2020. szept. 27. 21:10
12 látszik nem éltél faluban. Ki se fizetné az anyja már tudná 😀 amikor nővérem anno kapott egy új csizmát, azt anyámnak dicsérte meg egy falubeli, hogy látta milyen jó íj cipője vén a tesomnak, azt se tudtuk, ki az 🤦🏼♂️
2020. szept. 27. 21:45
17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen a kapcsolatod a szüleiddel, de ha szex témában simán lehet velük beszélgetni, akkor esetleg elmondhatnád az igazat, és megkérhetnéd ôket, hogy vegyenek? Ha az én fiam mondaná, hogy masztihoz kell neki, mert abban jó, én simán vennék neki. Esetleg egy unokabáty, vagy más férfirokon?
2020. szept. 28. 04:20
Én is falun nőttem fel.
Menj be a legközelebbi városba, vegyél kotont meg pl egy pakli kártyát vagy doboz sebtapaszt vagy aszpirint és annak az üres csomagolásában tartsd.
Igazából attól függ milyen a család, de sanszos, hogy ha átkutatják is a táskát, nem fognak belenézni az aszpirinbe.
2020. szept. 28. 10:28
20/25 A kérdező kommentje:
A legközelebbi város ugyanakkora, mint a falum. Az össznép ott 6000, és ott is ismer mindenki mindenkit. Nagyobb város (10000) elég messze van. Falumba járok suliba.
Kapcsolódó kérdések: