Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok ehhez? Aranyosnak találnátok?
Ez lesz az első nyarunk együtt a barátommal. Én nyáron mindig egy nagyobb pólóban és egy bugyiban alszok. Ha majd együtt alszunk arra gondoltam hogy kölcsönkérem a barátom egyik pólóját és abban alszok. Nagyon béna? Vagy ti aranyosnak találnátok ha a barátnőtök amikor nálatok alszik a ti pólótokban alszik?
Télen volt már ilyen hogy az ő pulcsijában aludtam.
17/L 18/F
Hogy engem mèrt v.er az isten az egyedül lèttel b.az-dm.eg... Komolyan mondom inkább a po_ko.lban ég.jek el ha már így szi.vat az a szakállas ge._ci ...
Egyébként aranyos jah .
Én nem adnám oda, nem kell az neked :D
Meg egyébként is, inkább valami sort-top komboban aludj, nem szexi a logos polo.
Francokat aranyos!!! Gyerekes idiótaság.
17 évesen már viselkedhetnél úgy, hogy ahelyett, hogy kölcsönkéred az ő ruháját, "véletlenül elhagyod" a bugyidat (minthogy írtad: "egy nagyobb pólóban és egy bugyiban alszok"), majd még látványosan el is kezded keresni lefekvés előtt.
És természetesen nem találod.
Kell még tovább a pici szádba rágjam a dolgot, vagy innentől egyedül is tovább tudod gondolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!