Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ehhez? (Többi lent)
Lányok!Mit szólnátok hozzá,ha olyan pasitok lenne,akinek jó esztétikai érzéke van,és segítene kiválasztani,hogy milyen ruhát vegyetek fel,meg milyen ruhákat vegyetek?Örülnétek neki,vagy zavarna?
Kort is írjatok légyszi!
Exem egyszer ki akart selejtezni egy szoknyat, mert nem tetszett neki. Aztan osszeallitottam vele egy olyan szettet, amire megkapta mindenkitol, hogy milyen elegans. Szoval ha van erzeked hozza, nyugodtan!
(egyebkent: feher szoknya es blezer, fekete felso, harisnya es csizma, szoval klasszikus fekete-feher osszeallitas)
Aztan volt egy cikk Buzzfeeden epp errol:
Lenyegeben a lany megegyezett a baratjaval, hogy 1 hetig o oltozteti. A reakciok alapjan szerintem nem volt rossz otlet.
Szerintem semmi gond vele, nyilván ne ő mondja meg, hogy mit vegyek fel, de ha tanácsot ad, pasi szemmel mégiscsak máshogy látja a dolgokat.
Meg szerintem vannak olyan lányok akiknek semmi stílusérzékük, mindent mindennel, na ha nekik pl a párjuk megmondaná,hogy a kockáshoz ne vegyél fel csíkosat, teljesen jó lenne. :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!