Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti mit szólnátok ehhez? Sok az a 10 év?
Egyreszt, szuloket itt nem nagyon fogsz talalni, mar az is csoda ha nem csak 13 evesek vannak fent :D
Ne haragudj, de szerintem ez nagyon sok. En 18 eves vagyok, szerintem mar tisztaban vagyok egy rendes kapcsolat alapjaival (kb.... :D) de meg igy sem biztos hogy egy 25 eves baratot el tudnek kepzelni.
A gond az, hogy te 15 evesen meg csak a gimit kezded (vagy epp csak elkezdted) o meg talan mar azegyetemmel is vegzett. Jobb esetben meg csak most ismered meg a masik nemet es lassan megersz a testi kapcsolatra, neki ez meg mar alap egy kapcsolatban. Neked eddig valoszinuleg nem volt meg tul sok kapcsolatod, es mivel meg sokat valtozol valoszinuleg meg lesz egy par- o meg lassan mar a csaladalapitason gondolkozik...
De ha csak egy konkret helyzetre gondolsz; neki mar teljesen normalis ha a baratnoje nala alszik, teged szerinted elengednenek egyaltalan?
Tiszteletben tartom ha szereted, es semmi jogom elitelni titeket, de ha egy ilyen idos ferfinek egy ennyivel fiatalabb lany kell, ott gondok vannak a ferfivel sajnos.... mert o mar elvileg ferfi, te meg 15 evesen hiaba vagy erett, meg alig vagy tinedzser. Kerlek, csak gondolkozz el ezen.
(Ekezetekert es egyeb hibakert elnezest kerek) 18l
"Nem szexre kellek neki,"
most dugtok vagy nem? ha igen, akkor bizony szexre kellesz neki, csak jól álcázza.
6osnál a pont!
Ha van szex, bizony arra kellessz, ha nincs, akkor pedig vagy lesz vagy hamarosan repülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!