Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy kezelitek a hiányt?

Hogy kezelitek a hiányt?

Figyelt kérdés
Valaki hiányát pl. Nem halál vagy szakítás esetén,hanem olyan esetre gondolok,hogy pl. találkoztatok szinte mindennap,éveken át,barátok lettetek,aztán úgy jött ki a lépés,hogy elkerültetek egymástól és hiányt éreztetek.Mit tettetek?
2010. aug. 6. 20:04
1 2
 11/14 anonim válasza:

előző vagyok

(gyengébbek kedvéért)

15/L

2010. aug. 9. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:
tavaly nyárig volt egy nagyon jó barátnőm.Még itt iskolában ismerkedtünk meg,legjobb barátnők lettünk.Elment kisgimibe,így egy ideig nem találkozunk.Két évvel később megint Lb-k voltunk.Ahogy megkezdődött a szeptember,már ,,nagygimis´´ lett.Azóta nem létezek neki...
2010. aug. 10. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát általában Msn,illetve telefon vagy sms. :)

15L

2010. aug. 10. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Táborban megismertekkel vagyok így:/ És a legjobb barátnőm is az ország másik felén lakik. Évente 2-szer/3-szor találkozunk, egyszer tábor, aztán ő jön és én megyek. Nem a legjobb, de megteszi:(

13/L

2011. júl. 25. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!