Hogy kezelitek a hiányt?
Na akkor elmesélem életem legrosszabb eseményét
A szomszéd fiú 2 évvel idősebb wolt nálam :)
Nagyon jóban voltunk legjobb haverom volt.
Egyszerűen leges legjobb barátom.volt..
Egyiknap kiderült hogy az apja nem az apja az anyja 11 éven át hazudott kb fél évig itt laktak soha nem jöhetett ki. mert h elmondja nekünk..Az anyja elvitt mindent a csillárt tőből levágta ,csapokat leszedte MINDENT elvitt.és még plusz 8 milliót ...
=/
3 éve voltam a pályán itt volt a mamájánál.
Akkor azt mondta nem ismerlek húzz a piÁba :'(
ezen még a mainapig sírni tudok
13/F
:O utolsó ez szörnyűű='''(
Szegény=/ mármint h ezt mondta...nem ismert meg?:O bár az én saját unokatesóm akit 11 évig nem ismertem találkoztunk 1 hét múlva fogalma sem volt kivagyok szóval-.-'
Amúgy kérdező: igen ez nehéz=/
Nem tudsz mást tenni csak tartani így a kapcsolatot egy idő után hozzászoksz...vagy nem:( nekem 1.2 éve hiányzik egy fiú akit egyébként ÉN több mint barátként szerettem.....eddig megszakadt a kapcsolat már 1 vagy 0,5 éve most újra sikerült msn-re felvennem 2 hónapja de az utóbbi héten nagyon bunkó és leráz='( ez fáj:(
14/L
Nekem sok emberrel van ilyen.Most ballagtam általános iskolából,és volt egy nagyszerű matektanárnő.Hatodik osztályos koromtól kezdve tanított,de már 5.osztályos koromban szimpatikus volt a folyosón látva,meg a kirándulások alkalmával is mindig nevetni,mosolyogni láttam,és hozzászoktam,hogy ott van a közelemben hétfőtől péntekig.Még akkor is láttam szinte minden szünetben,ha nem volt vele óránk aznap.És egyszercsak indított egy informatika szakkört,amire elkezdtem járni.És aztán még 2 barátnőm is járt,és jobban megismertem ezt a tanárnőt.Nagyon kedves volt velünk,senkihez nem volt egy rosszindulatú szava sem,aki viszont rosszat mondott neki,vagy szemtelenül viselkedett vele,azzal néhányszor kiszúrt.Aztán végülis mindenkivel tiszta jóindulatú volt.Bármikor mondtam neki,hogy ezt nem értem,meg azt nem értem,akkor elmagyarázta az én szintemen.Ha ötször mondtam neki,hogy nem értem,akkor mind az ötször és ötféleképp magyarázta el ugyanazt.Rendkívül türelmes volt.
Ő is szeretett engem(ki is mondta..),én is mondtam neki,de csak 8.osztály végén.Viszont mindig tudtuk egymásról,hogy bírjuk egymást,meg bármikor számíthatott ő is rám.És egyszer megölelt..meg egyszer én is őt..de egyikünk sem leszbikus,vagy biszexuális..hanem egyszerűen ez őszinte szeretetté alakult.Imádtam bejárni az óráira.Az órákon tanár volt,a szünetekben pedig egy közvetlen ember.Elballagtam,és mostmár ritkán fogjuk egymást látni,sajnos.Remélem azért akkor száll fel ő is a buszra,mikor én le.:D
Volt egy barátom,akivel rengeteget beszélgettem.És az élet máshova sodorta,de msnen még azért tartjuk a kapcsolatot.
3 éves korunk óta (azaz 12 éve)legjobb barátnők vagyunk( jelen idő) egy oviba és általánosba jártunk, de ő 6 osztályosba ment, én meg maradtam.mindennap különórákra jár, meg edzésre, amjd hazamegy, leül, (saját bevallása szerint) 5-6 órát tanul, közben megvacsorázik, majd maximum 5 percre leül a géphez, hogy ellenőrizze a facebookját, majd szépen elalszik. a hétvégéit mindig a családjával kell töltenie, nyáron szinte végig lenn van balatonon, családdal (amikor nem ott van, akkor valami egzotikus helyen nyaral, a családjával)idém majdnem összejött nyárra egy hét, amikor csak mi ketten loptuk volna a napot. évközben jó ha 2-3 hetente látjulk egymást, és akkor is csak pár órára. amikor csak épp hogy elkezdte a gimit még naponta legyalább fél órát telefonáltunk (,de volt, hogy másfelet, vagy kettőt is)...igen megváltozott a kapcsolatunk, plátóibb lett, de amior együtt vagyunk, az sokkal, de sokkal jobb, mint régen, csak kár hogy ilyen ritkán van. hiányzik, persze, de nem tudok mit tenni.
ui: még most is úgy tervezzük, hogyközös lakásunk lesz, majd a gimi után, hogy legalább úgy együtt lehessünk, még ha nem egy helyre járunk suliba, vagy nem ugyanott dolgozunk is :D...szóval ne add fel a reményt^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!