Az a helyzet, hogy elég jó vagyok matekból. Egyik osztálytársam anyukája matektanár, de nem ő tanítja nekem a matekot. Két barátnőm őhozzá jár matekot gyakorolni a nyáron. Én pedig itthon előveszem a gyakorlót, összefoglalót, amiben megvannak a megoldások. Én onnan gyakorlok. Miért érzem mégis azt, hogy ők jobbak lesznek matekból? Szerintetek megtanítja nekik a 8.-os anyagot? Én csak a rendes matektanáromnál értem nagyon jól a matekot és szeretem is. ( Amúgy ők év végén 3-asok voltak. )
2010. aug. 6. 12:17
1/8 anonim válasza:
Ugyan már! Egy év végi 3-asra építve szerinted a nyáron a 8.-os anyagból 5-t fognak kapni? Teljesen kizárt! Nincs mire alapozni. Szerintem még a 7.-es anyagot ismétlik, hogy legyen esélyük 8-ban! Csak légy nyugodt, higgadt és tégy mindent úgy, mint eddig, semmi gond sem lesz! (Amúgy pedig egy jótanács, mert az én életem is megkeserítette ez a hozzáállás, ezért jó szándékkal mondom: nem leszel attól több, ha őket "legyőzöd". Te önmagad maradsz, akkor is, ha 4-es leszel, más pedig 5-s. Különleges vagy, jó vagy és ELÉG vagy, bármi is történik. Próbáld őket a gondolataidból kiszorítani, mert eluralkodik rajtad ez az érzés, és akkor nagyon nehéz!)
2010. aug. 6. 13:33
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Nagyon szépeket írtál!
Jólesett elolvasni, komolyan. <3 : )
2010. aug. 6. 13:35
3/8 anonim válasza:
Tanulásfóbiád van:D
2010. aug. 6. 15:04
4/8 anonim válasza:
Én 8. félévkor 3as voltam ( nagy nagy nagy jóindulattal ) , félév után bekaptam 4db 2est , akkor teljesen elveszettnek éreztem magam , felfogadtunk egy matektanárt ,onnantól 4es , 5ösöket hoztam ( volt pár hármas is ), még 4es is lehettem volna évvégén , de a sok kettes miatt , csak 3as lettem. A tanárom még meg is jegyezte ,hogy nem gondolta volna, hogy előbb lesz meg a hármasom , mint az elveszett radírom :P . Szóval , szerintem egy nyár alatt simán lehet akár két jegyet is javítani a tudásodon.
2010. aug. 6. 21:18
5/8 anonim válasza:
Irigyellek hogy ennyire szereted a matekot..:)
Klassz h igy álsz hozzá. Bakker ez belölem hiányzik ;)
Én még a kötelezővel bajlódom..nemhogy matekot gyakorlok..
Nyudi azok csak felvágnak h megtehetik a matektanárt, de tegyél az ilyenekre..ezerszer jobb leszel náluk ;) 13/L
2010. aug. 6. 22:00
6/8 anonim válasza:
Lehet,hogy nagyon megakarsz felelni az elvárásoknak.Maximalista vagy,ami azt jelenti,hogy szereted a maximumot kihozni magadból.Eddig ez nagyon jó.De sajnos,ha nem éred el a maximumot,akkor képes vagy gyorsan feladni.Próbálj kitartó lenni,gyakorolj,ameddig nem megy úgy,ahogy szeretnéd,és ne csüggedj,ha tizedszerre is próbálod megérteni az x feladatot,de nem megy..akkor keress másikat!
AZ én matektanárom(a volt..) is nagyon jól magyarázott.Imádtam.:D nem a matekot,hanem azt,ahogy ő magyarázott.:) hiányozni fog.:(
2010. aug. 7. 23:37
7/8 A kérdező kommentje:
Wááááááááá.
Ha valaki a kötelezőt említi, kifutok a világból xD
Neked mi(ke)t kell olvasnod?
2010. aug. 9. 19:49
8/8 anonim válasza:
Szia!
Jó neked,hogy szereted a matekot,én ki nem állhatom! :D
Mondjuk lehet,hogy a felsős matektanár az oka...elég idióta volt szegényke,és mindig szívattuk.
Amúgy ne aggódj,te okosabb vagy náluk,jobban fog menni a matek,mint nekik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!