11 éves lányotok mit tud a sexről? A lányom mostanában kérdezget.mégis hogyan lesz a kisbaba ? Vagy hallota már a sex kúfejezést mi az? Lehet hogy már tudja mi az? A memzeszt és a mői dolgokat tudja beszelünk róla..?jaj..olyan gyorsan megnőtt
Én önszántamból kértem könyvet. Az apukám ne az a beszélgető típus, és bár anyukámban maximálisan megbízok, és bármiről gond nélkül tudtam (és tudok) vele beszélgezni, jobb volt könyvből megtudni a részleteket. Azt valamikor 11 és fél évesen tudtam meg, hogy mi a szex, meg hogy honnan lesz a baba, aztán úgy 12 éves korom körül szereztem egy könyvet, amiben van szó mindenről, amivel szembetalálkozhatsz a kamaszkorban (Kaz Cooke-tól a Csajok könyve amúgy a szóban forgó könyv, nagyon tudom ajánlani), abban elolvastam mindent a szexről, olyan ”jó tudni” alapon.
De ez én vagyok, egyáltalán nem biztos, hogy a te lányod is ilyen lesz, ez csak és kizárólag tőle függ.
ne hagyd az iskolai felvilagositasra a dolgot, mert a legtobb suliban egy vicc, es nem valos eletre tanit (csak az absztinenciat veszik, fogamzasgatlasrol, egeszseges szexualitasrol, ne asdj isten maszturbalasrol egy szo se esik)
ha ciki neked errol beszelni, bar szerintem tlejesen termeszetes, nem kene tabukent kezelni, akkor vegyel neki egy konyvet, ami tobbek kozott a szexrol is szol, na persze kamaszoknak irodottat. el fogja olvasni, akkor is ha fujjog, valamilyen szinten minden gyereket erdekli a tema.
ne egyszerre zuditsd ra, hanem fokozatosan, hagyd hogy kerdezzen o is.
az én unokahugom is 11 éves
ő is csak a menstruációról tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!