11 éves lányotok mit tud a sexről? A lányom mostanában kérdezget.mégis hogyan lesz a kisbaba ? Vagy hallota már a sex kúfejezést mi az? Lehet hogy már tudja mi az? A memzeszt és a mői dolgokat tudja beszelünk róla..?jaj..olyan gyorsan megnőtt
Szerintem ha kérdez, akkor érdekli, csak ciki ezt anyával megbeszélni.
A technikai részletet elintézheted egy kis könyvvel, előtte meg az erkölcsi oldalát a fent említett szerelmeskedős dologgal.
Megjegyzem valszeg idén fogják tanulni az iskolában.
Én komolyan nem akarom elhinni, egyszerűen nem vagyok képes befogadni a tényt, hogy ilyen prűd, álszent emberek léteznek és ezt tovább is adják a gyerekeiknek!
Maszturbálásról beszéltetek? Már 4 évesnek meg kell mondani, hogy nincs semmi baj azzal, amit csinál, örüljön csak neki, viszont ezt csak egyedül csinálhatja, otthon a szobájában..
Az én 6 évesem tudja, hogy puncuson jön ki a baba, tudja, hogy a bácsi tesz valamit a nénibe, tudja, hogy amit a bugyi takar, oda nem nyúlkálhat más, tudja, hogy nem házasságból jön a gyerek(mert nem, miért hazudsz neki?), és hogy kell hozzá egy férfi és egy nő, akik éppen nagyon szeretnének ölelkezni.
Igen, meg kell mondani, hogy a puncus nem csak pisilésre jó meg puncizásra(én így hívom amikor simogatja magát), hanem amikor nagyobb lesz, lesz rajta egy lyuk(a korral tágul ugye, feltűnőbb lesz a hüvelybemenet, most kb megmondani se lehet, hogy ott lyuk van), ami vérezni fog minden hónapban pár napot. A vérzés azt jelenti, hogy lehetne gyereke, ha ölelkezne, szeretkezne valakivel. A szeretkezés az, amikor két felnőtt nagyon vágyik egymásra, ilyenkor a férfiak a péniszüket berakják a nőkbe a lyukon, ami nagyon jó érzés, a jó érzésnél pedig bekerül a nőbe egy rész a férfiból, a kettő találkozik és így lehet baba.
Aki nem akar gyereket, az megakadályozza, hogy a férfi és női részek találkozzanak, ezt úgy lehet, hogy vagy ráhúznak egy vékony zsákot(óvszert) a férfi péniszére, vagy még sok más módon.
Nagyon sok, úgyhogy nem írom le, de betegségekre, örömszerzésre is ki kellene térni, arra meg pláne, hogy ez hatalmas és ritka dolog, és milyen dolgok szükségesek az együttlétek testi lelki élvezetéhez.
"És ha megkérdezi.hogy hogyan ülteti el??? Akor mondjamhűgy apa kukija hova megy és miért?"
Igen, mondjad. Nálunk ez már másodikban téma volt. Ne hidd, hogy a lányod nem tudja. Valóban tesztel. Kezeld nyugodtan a helyzetet, és igen, mondd el. Épp azért "veszélyes" ez a téma gyerekek közt, mert egyik hülyeséget mond, a többi meg elhiszi. És akkor csodálkoznak, hogy terhesek "pedig a Peti harmadikban azt monda, az első alkalom után még nem lehetek terhes" "a Józska szerint meg alap, hogy s*ggbe dug, biztos igaza van".
Szóval igen, el kell mondani neki, mit és hogyan. Lehet szépíteni, "hogy és akkor virágocskák meg a méhecskék és aztan jön a gólyácska..." Csak épp a lényeget nem mondod el, márpedig ez a te felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!