Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11 éves lányotok mit tud a...

11 éves lányotok mit tud a sexről? A lányom mostanában kérdezget.mégis hogyan lesz a kisbaba ? Vagy hallota már a sex kúfejezést mi az? Lehet hogy már tudja mi az? A memzeszt és a mői dolgokat tudja beszelünk róla..?jaj..olyan gyorsan megnőtt

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
És ha megkérdezi.hogy hogyan ülteti el??? Akor mondjamhűgy apa kukija hova megy és miért?? Ez az amit hamarinak érzek igazából viszobt mondom nem akarok prüd lenni.Nem kényszeritem rá hitemet ...ezt ha eljön az ideje neki kell eldöntenie . Láttam sok hivő családot ahol ez volt és sajnos igen eltávolodtak a gyerkekek istentől .ebből okulva mi ugy éljük meg az életünket hogy néki oélda legyen...és ha eljön az idő hogy felnő akkor tudjon dönteni ő sjaat akaratából.ahol ez nem igy van az nem hívő élet hanem vallásos magatartás amit persze nem bir ki még egy felnőtt sem ...nem hogy egy kamasz... ugy gondolom ezzel nem lesz baj. Az aghodalmama aarról szól inkább hogx tényleg én akarom neki elmondani ...?de nem akarom korán ....lehet uogy még nem érett rá.. mivel még fujong ha valakit ölelkezni csókolozni lát ..vagy azt mondja mág hogy neki nem élsz férje ... ezekből nekem az jön le hogy még nem érett .de valóban kell hogy beszélgessek vele .köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 30. 09:09
 32/55 anonim ***** válasza:
96%
Már mindent tud téged akar tesztelni hogy hogyan kezeled a helyzetet
2020. aug. 30. 09:12
 33/55 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ha kérdez, akkor érdekli, csak ciki ezt anyával megbeszélni.

A technikai részletet elintézheted egy kis könyvvel, előtte meg az erkölcsi oldalát a fent említett szerelmeskedős dologgal.

Megjegyzem valszeg idén fogják tanulni az iskolában.

2020. aug. 30. 09:13
 34/55 anonim ***** válasza:
60%

Én komolyan nem akarom elhinni, egyszerűen nem vagyok képes befogadni a tényt, hogy ilyen prűd, álszent emberek léteznek és ezt tovább is adják a gyerekeiknek!

Maszturbálásról beszéltetek? Már 4 évesnek meg kell mondani, hogy nincs semmi baj azzal, amit csinál, örüljön csak neki, viszont ezt csak egyedül csinálhatja, otthon a szobájában..

Az én 6 évesem tudja, hogy puncuson jön ki a baba, tudja, hogy a bácsi tesz valamit a nénibe, tudja, hogy amit a bugyi takar, oda nem nyúlkálhat más, tudja, hogy nem házasságból jön a gyerek(mert nem, miért hazudsz neki?), és hogy kell hozzá egy férfi és egy nő, akik éppen nagyon szeretnének ölelkezni.

Igen, meg kell mondani, hogy a puncus nem csak pisilésre jó meg puncizásra(én így hívom amikor simogatja magát), hanem amikor nagyobb lesz, lesz rajta egy lyuk(a korral tágul ugye, feltűnőbb lesz a hüvelybemenet, most kb megmondani se lehet, hogy ott lyuk van), ami vérezni fog minden hónapban pár napot. A vérzés azt jelenti, hogy lehetne gyereke, ha ölelkezne, szeretkezne valakivel. A szeretkezés az, amikor két felnőtt nagyon vágyik egymásra, ilyenkor a férfiak a péniszüket berakják a nőkbe a lyukon, ami nagyon jó érzés, a jó érzésnél pedig bekerül a nőbe egy rész a férfiból, a kettő találkozik és így lehet baba.

Aki nem akar gyereket, az megakadályozza, hogy a férfi és női részek találkozzanak, ezt úgy lehet, hogy vagy ráhúznak egy vékony zsákot(óvszert) a férfi péniszére, vagy még sok más módon.

Nagyon sok, úgyhogy nem írom le, de betegségekre, örömszerzésre is ki kellene térni, arra meg pláne, hogy ez hatalmas és ritka dolog, és milyen dolgok szükségesek az együttlétek testi lelki élvezetéhez.

2020. aug. 30. 09:50
 35/55 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha nem tudod hogy fogj hozzá, vegyél egy könyvet a témában, olyat válassz ami szimpatikus neked is, azt add oda neki, és mondd hogy szívesen beszélgetsz vele róla, és ha kérdései vannak ne mismasold el azzal hogy még kicsi hozzá, vagy ködösitsd Istennel meg a házassággal, hanem őszintén válaszolj. 11 évesen már mindent megért.
2020. aug. 30. 10:45
 36/55 anonim ***** válasza:
87%
Biztos, hogy szinte mindent tud. Ezèrt lenne jò, ha ti is beszèlnètek ròla, mègha kellemetlen is. Ìgy legalàbb tudja, hogu fordulhat hozzàd.
2020. aug. 30. 10:47
 37/55 A kérdező kommentje:
Igen fogok a könyv az jó ötlet. Köszönöm
2020. aug. 30. 11:50
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

"És ha megkérdezi.hogy hogyan ülteti el??? Akor mondjamhűgy apa kukija hova megy és miért?"

Igen, mondjad. Nálunk ez már másodikban téma volt. Ne hidd, hogy a lányod nem tudja. Valóban tesztel. Kezeld nyugodtan a helyzetet, és igen, mondd el. Épp azért "veszélyes" ez a téma gyerekek közt, mert egyik hülyeséget mond, a többi meg elhiszi. És akkor csodálkoznak, hogy terhesek "pedig a Peti harmadikban azt monda, az első alkalom után még nem lehetek terhes" "a Józska szerint meg alap, hogy s*ggbe dug, biztos igaza van".

Szóval igen, el kell mondani neki, mit és hogyan. Lehet szépíteni, "hogy és akkor virágocskák meg a méhecskék és aztan jön a gólyácska..." Csak épp a lényeget nem mondod el, márpedig ez a te felelősséged.

2020. aug. 30. 12:15
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azért ne legyetek olyan biztosak abban, hogy mindent tud, eleve az, hogy azzal jöttök, hogy téves információkat szedhet össze innen-onnan, netről, barátoktól stb. Akkor ezek szerint nem biztos, hogy tud mindent, sőt.
2020. aug. 30. 12:21
 40/55 anonim ***** válasza:
20%
#34-es, bár átestél picit a ló túloldalára, de nem tehetsz róla, túl nagyot dobtak rajtad az elvtársak! A gyerek pedig nem kicsi felnőtt, ezt kéne csak felfogni!
2020. aug. 30. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!