11 éves lányotok mit tud a sexről? A lányom mostanában kérdezget.mégis hogyan lesz a kisbaba ? Vagy hallota már a sex kúfejezést mi az? Lehet hogy már tudja mi az? A memzeszt és a mői dolgokat tudja beszelünk róla..?jaj..olyan gyorsan megnőtt
Mindent tud a szexről a védekezésről a 11 éves lányom.
Tavaly volt védőnővel felvilágosítás, mi is beszéltünk erről.
Nem nagyon vagy elkésve. Úgy 3 évvel csak.
Csak kérdezem... De te tudsz mindent a témàban??? Vagy annyira hívő vagy hogy csak kesztyűben fogod meg az ember farkàt?
A lányom épp hogy betöltötte a 11-et, mikor először megjött neki. Szerencsére már előtte is többször beszélgettünk róla, nem is ijedt meg, tudta, hogy mi történik.
Most 12, és már régóta tudja, hogy hogyan lesz a gyerek, mi a szex, mire való az óvszer, miért kell védekezni, stb. Nincsenek illúzióim, hogy milyenek a mai tinik, és azt akarom, hogy ezekről tőlem tudjon, velem beszélje meg, ha kérdése van. Ne a netről meg a haveroktól szedje össze a hülyeséget, mert abból csak baj lesz.
Ebben a témában a prűdéria sokkal többet árt, mint használ! Mellébeszélés helyett inkább a dolog lelki oldalára is térj ki bőven! Vagyis, hogy milyen, ha szerelmes lesz, miért jobb úgy átélni az elsőt, ha szerelmesek egymásba, hogy tartsa magát olyan értékes nőnek, aki "jutalom" legyen, akiért igenis küzdeni kell, és ne dobja oda magàt szeretet morzsákért. Alapozd meg az önbizalmát, szerettesd meg vele a női énjét, és az apjával mutassatok jó példát egy normális, szeretettel és tisztelettel teli párkapcsolatra. Ezzel sokkal többet teszel, mintha hülyeséget beszélsz a házasságról. Még az internet előtt történt ugyan, de ismerek olyan nőt, aki 14 évesen szülte az első gyerekét. Ugyanis azt hitte, hogy amit ők csinálnak, az nem szex, nem eshet teherbe, mivel a fiúval nem házasok. Gondolom, te nem akarsz pár éven belül nagymama lenni.
Biztos vagy benne? Engem is vallásos suliba kényszerített anyukám, aki kitalálta, hogy akkor ő most vallásos lesz.
Nem mondom, eleinte élveztem a jatékosan előadott dolgokat, de 12 év után inkább ateista lettem.
Én mondtam, hogy nem kellene Istent belekeverd, és tartom. Ha belekevered, akkor viszont állj készen a magyarázatokkal, hogy miért bünteti Isten gyerektelenseggel, vagy fogytékossággal a családokat.
Azt mondod egyik oldalon, hogy a gyerek házasságba születik, viszont utána "csak" hogy nem akarod, hogy 20 pasija legyen. Van azért átmenet. Házasság helyett mondhattad volna, hogy felnőttnek kell lennie hozzá mind testileg mind agyilag, és szerelmesnek.
Ezért nevezik sokan a folyamatot, amivel a gyerek készül, szerelmeskedésnek.
Ha egy nő és egy férfi szerelmeskedik, a férfi elülteti a magját a nőben, ami egyre nagyobbra és babásabbra fejlődik, végül kibújik a nőből.
Ennyi, mi ezen nehéz?
A technikai részeket latod kinis hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!