Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11 éves lányotok mit tud a...

11 éves lányotok mit tud a sexről? A lányom mostanában kérdezget.mégis hogyan lesz a kisbaba ? Vagy hallota már a sex kúfejezést mi az? Lehet hogy már tudja mi az? A memzeszt és a mői dolgokat tudja beszelünk róla..?jaj..olyan gyorsan megnőtt

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
98%

Mindent tud a szexről a védekezésről a 11 éves lányom.

Tavaly volt védőnővel felvilágosítás, mi is beszéltünk erről.

2020. aug. 30. 00:49
 22/55 anonim ***** válasza:
83%

Nem nagyon vagy elkésve. Úgy 3 évvel csak.

Csak kérdezem... De te tudsz mindent a témàban??? Vagy annyira hívő vagy hogy csak kesztyűben fogod meg az ember farkàt?

2020. aug. 30. 02:22
 23/55 anonim ***** válasza:
8%
Ne legyen már ciki Istent belekeverni a szaporodásba! Nem kell hinni benne, de másokat ez miatt ekézni, vajon illendő? Legalább a vallási tolerancia minimális látszatát próbáljátok meg fenntartani!
2020. aug. 30. 04:42
 24/55 anonim ***** válasza:
93%
Hogy érted hogy keresztényként ezért nehezebb, hogy mit tudjon meg? Egy nem keresztény és egy keresztény embernek is elkell mondania, mi micsoda, nem tudom miért teszel különbséget, mintha vallásosként mást kéne mondanod. Nekem 11 évesen jött meg a menzeszem, arról kb 8 évesen tudtam meg, mi az. A szexröl pedig sosem kérdeztem a szüleimet, sosem kértem semmibe a segítségüket, a mai világban elég ha van egy okos telefonod és onnan szó szerint mindent megtalálsz amit keresel. Ha érdekli a téma, akkor megfogja tudni így vagy úgy.
2020. aug. 30. 05:05
 25/55 anonim ***** válasza:
85%

A lányom épp hogy betöltötte a 11-et, mikor először megjött neki. Szerencsére már előtte is többször beszélgettünk róla, nem is ijedt meg, tudta, hogy mi történik.

Most 12, és már régóta tudja, hogy hogyan lesz a gyerek, mi a szex, mire való az óvszer, miért kell védekezni, stb. Nincsenek illúzióim, hogy milyenek a mai tinik, és azt akarom, hogy ezekről tőlem tudjon, velem beszélje meg, ha kérdése van. Ne a netről meg a haveroktól szedje össze a hülyeséget, mert abból csak baj lesz.

Ebben a témában a prűdéria sokkal többet árt, mint használ! Mellébeszélés helyett inkább a dolog lelki oldalára is térj ki bőven! Vagyis, hogy milyen, ha szerelmes lesz, miért jobb úgy átélni az elsőt, ha szerelmesek egymásba, hogy tartsa magát olyan értékes nőnek, aki "jutalom" legyen, akiért igenis küzdeni kell, és ne dobja oda magàt szeretet morzsákért. Alapozd meg az önbizalmát, szerettesd meg vele a női énjét, és az apjával mutassatok jó példát egy normális, szeretettel és tisztelettel teli párkapcsolatra. Ezzel sokkal többet teszel, mintha hülyeséget beszélsz a házasságról. Még az internet előtt történt ugyan, de ismerek olyan nőt, aki 14 évesen szülte az első gyerekét. Ugyanis azt hitte, hogy amit ők csinálnak, az nem szex, nem eshet teherbe, mivel a fiúval nem házasok. Gondolom, te nem akarsz pár éven belül nagymama lenni.

2020. aug. 30. 07:01
 26/55 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jehova sem hitgyülis.....krisztus hivő vagyok. Ami nem felekeztekbe valo járásban nyiovánul meg csupán...hanem Isten megmentette az életünket a házasságunkat a lelkünket ,ha Ő nem lenne most én nemmlennék házas és valőszinüleg gyermekem sem.lenne .Egy baptista kis gyülekezetben találtuk.meg a közösséget ahova járunk. Nem nevelek apácátba lányomból nem vagyok az a fajta prüd ember aki vaspálcával neveli . Kis kora óta imaházban van szereti... vannak batátai .komoly gyerek aki tudja hogy nem kell neki 20fiuja legyen ahoz hogy megtalálja az igazit .Lesz párja majd ha eljön az ideje ,de nem 14évesen fog füvel fával dugni... Ha nem lennék hivő se sietném el ezt a kérdést ...de sajnos a mai világ fiataljai korán tudnak mindnent.aki elitél a hit miatt nagyon sajnalom. Na de valószinü hogy aközeljövőben lesz beszelgetés erről, mert valóban nem szeretném hogy a barátnők cifra magyarázata lenne a kis fejében a sexről.
2020. aug. 30. 07:04
 27/55 anonim ***** válasza:
93%
Nem akarlak megbántani de 12 évesen már jóval többet tud mint gondolnád
2020. aug. 30. 07:23
 28/55 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy 11 éves és még tényleg nem beszélgettetek a menzeszröl sem? Mellesleg szerintem inkább tudják meg elöbb ezeket a dolgokat mint hogy katasztrófa legyen belöle vagy rádöbbenjenek hogy hoppá, ez nem az a rózsaszín világ amit én elképzeltem. De lehet csak én vagyok ilyen szkeptikus, korán érö vagyok. Örülj, hogy a lányod szeret templomba stb-be járni, a legtöbb ember rákényszeríti a gyerekét, és ezért nem fogja szeretni.
2020. aug. 30. 07:24
 29/55 A kérdező kommentje:
De . Tud a menzeszről ...mindent tud csak a sex nem tiszta....de lehet hogy azt is csak én nem tudom....nem kénxszer neki az imaház
2020. aug. 30. 07:50
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne? Engem is vallásos suliba kényszerített anyukám, aki kitalálta, hogy akkor ő most vallásos lesz.

Nem mondom, eleinte élveztem a jatékosan előadott dolgokat, de 12 év után inkább ateista lettem.

Én mondtam, hogy nem kellene Istent belekeverd, és tartom. Ha belekevered, akkor viszont állj készen a magyarázatokkal, hogy miért bünteti Isten gyerektelenseggel, vagy fogytékossággal a családokat.

Azt mondod egyik oldalon, hogy a gyerek házasságba születik, viszont utána "csak" hogy nem akarod, hogy 20 pasija legyen. Van azért átmenet. Házasság helyett mondhattad volna, hogy felnőttnek kell lennie hozzá mind testileg mind agyilag, és szerelmesnek.

Ezért nevezik sokan a folyamatot, amivel a gyerek készül, szerelmeskedésnek.

Ha egy nő és egy férfi szerelmeskedik, a férfi elülteti a magját a nőben, ami egyre nagyobbra és babásabbra fejlődik, végül kibújik a nőből.

Ennyi, mi ezen nehéz?

A technikai részeket latod kinis hagytam.

2020. aug. 30. 08:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!