Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mit szólnátok, ha...

Szülők, ti mit szólnátok, ha a lányotok 15 évesen fogyni akarna? (161 cm/65 kg)

Figyelt kérdés
Talált edzőtermet, ami kedvezményes diákoknak, talált fitness-recepteket a neten.
2020. aug. 28. 19:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
86%
Vagy mert van ott valami pasi.
2020. aug. 28. 21:00
 32/36 anonim ***** válasza:
79%

Nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy a netes fitness-recepteket inkább hanyagold.

A Norbi fajták is képesek eszméletlen ökörségeket kitenni az internetre, hát akkor valaki más egy random oldalon...

2020. aug. 28. 23:27
 33/36 anonim ***** válasza:
71%

Támogatnám, de ez neked nem segítség.

Szerencsére ahhoz hogy fogyj nem kell edzőterem. Figyelj az érkezésedre, ne egyél édességet, kerüld a cukros üdítőket. Segíts be otthon főzni, akkor el tudod készíteni diétásabban a kajákat, pl kevesebb zsírral. Járj bringával suliba, menj futni, vagy tornázz otthon.

2020. aug. 29. 00:17
 34/36 anonim ***** válasza:
91%
Támogatnám. Ha a szüleid mereven elzárkóznak az edzőterem elől, akkor járj utána, hogy a suliban, órák után milyen lehetőségeid vannak. Ott tudsz-e maradni plusz sportfoglalkozásokra délután! A másik: én pl. nem akarok most a vírus idején edzőterembe járni, ezért még tavasszal vettem magamnak egy lépcsőzőgépet. Ez 11-12 ezer forint körül van, annyi, mint kéthavi belépő az edzőterembe, kis helyen elfér, és sokat segített. Én is 161 cm vagyok, 59 kg-ról indultam, most vagyok 57, még két kilót szeretnék fogyni. Úgyhogy kitartást neked! Ne csüggedj, mert kisebb súlyból nehezebb fogyni. Első célod legyen 60 kg alá menni! Ne fogyj túl gyorsan, hogy a bőröd követni tudja. Kerüld az olajban sült dolgokat, iszonyúan meg tudják szívni magukat olajjal, rengeteg bennük a kalória és nem is egészségesek.
2020. aug. 29. 13:32
 35/36 anonim ***** válasza:
66%
Leülnék vele beszélgetni. A kamasz lányoka legveszélyeztetettebbek a testkép- és étkezésizavarokra. Természetesen támogatnám, hogy mozogjon és egészségesen étkezzen, de azt sem szeretném, hogy azért csinálja, hogy beleférjen a média es a társadalom által meghatározott irreális szépségideálba. Számomra az lenne a legfontosabb, hogy ő érezze jól magát a bőrében.
2020. szept. 3. 11:58
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha ésszerűen csinálja, akkor az sosem probléma. Ha látom rajta, hogy ezt szereti csinálni, meg tudja így tartani az ideális súlyát, és úgy fogy, hogy az nem megterhelő az életkorát meg a súlyát tekintve, akkor szívesen fizetek neki ezért. De ha bizonytalan ebben, akkor nem éri meg, mert meg fogja unni. Talán pár évvel később. Viszont az hülyeség, hogy amiatt ne csinálja, mert úgyis szép, szülés után megint jönnek a plusz kilók, vagy nem lesz ideje. Ezt hadd döntse már el a gyerek, aki már nem is olyan kicsi.
2020. szept. 16. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!