Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14-15 évesnek(fiú,lány...

Egy 14-15 évesnek(fiú,lány teljesen mindegy)miért nem akarják megengedni a szülei,hogy szexuális életet éljen a szerelmével?

Figyelt kérdés
Miért elitélendő a rokonok,ismerősök és az egész társadalom számára,hogy két fiatal szerelmes egymásba?Miért nem szerethetik egymást?Miért kell bujkálniuk,titkolózniuk?Természetesen nem annyira buták,hogy ne tudjanak védekezni.
2020. aug. 28. 18:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
57%
Vergődhetnek a szülők ahogy akarnak ha dugni akarnak akkor fognak is....
2020. aug. 30. 12:22
 32/41 anonim ***** válasza:
58%
31 gondolod te. :)
2020. aug. 30. 13:51
 33/41 anonim ***** válasza:
54%
#31 -nek teljesen igaza van... pl. suliwc órák után vagy reggel hajnalban bizti romantikusabb.
2020. aug. 30. 19:03
 34/41 anonim ***** válasza:
44%

Azért amelyik gyerek képes nekiállni a suliwcben kefélni, az baromi jól meg lett ám nevelve...

Normális értékrendet kéne átadni a gyereknek és akkor eleve nem lenne olyan probléma, hogy 14-15 évesen már azon jár az esze, hogy melyik farokba ülhet bele és hol.🤦🏻

2020. aug. 31. 22:01
 35/41 anonim ***** válasza:
63%
A szexuális vágy kielégítése nem nevelés kérdése, hanem a hormonok tombolása
2020. szept. 1. 15:16
 36/41 anonim ***** válasza:
89%

en 15 evesen fekudtem le a baratommal eloszor, azota is egtyutt vagyunk, lassan 4 eve. egyaltalan nem bantam meg, pozitiv elmenykent maradt meg, de ez nincs mindenkivel igy, plane ennyi idos korban. en nem itelek el senkit, aki ilyen korban kezd nemi eletet elni, de mindenkit intenek a megfontoltsagra, es az ovatossagra, mert ra tudja nyomni a belyeget a szexualitasra egy elsietett alkalom, amit esetleg nem is annyira akartal, nem volt szeretetteljes, vagy ne adj isten terhesseg lett a vege.

nem a korral van a baj szerintem elsosorban, hanem a felelossegvallalassal, amit a legtobb 14-15 eves meg nem feltetlenul erez at.

2020. szept. 3. 19:16
 37/41 anonim ***** válasza:
78%

Nekem 15 éves a lányom. Már lefeküdt a pasijával ő is 15.

Ha tiltom jobb lesz? Védekeznek.

Én 14 voltam az első sexnél. Semmi bajom nem lett. Terhes sem lettem. Testileg sem viselt meg. Lett normális házasságom és 2 normális gyerekem.

2020. szept. 6. 12:29
 38/41 anonim ***** válasza:
43%
15 évesen azt mondom elmegy kategória, de 14 évesen nem tudom minek szexel még, a tojáshéj ott a seggén, egy komoly kapcsolatot nem tud kialakítani, legtöbb esetben 1 hónap és vége a "nagy szerelemnek"(persze van pár kivétel, de elég ritka), na és ilyenkor jön az, hogy megbánja, ami pedig az egész későbbi szexuális életére is hatással lehet. Ha lesz lányom, vagy fiam, akkor én erről beszélni is fogok vele, arról is, hogy nem kell elsietni, felesleges és, hogy nem kell mindenáron a többiek után mennie. Szerintem a kommunikáció az, ami nagyon de nagyon hiányzik a családokban.
2020. szept. 6. 13:24
 39/41 anonim ***** válasza:
16%
Na és ezeknek a "ha tiltom csak rosszabb" mentalitású nemtörődöm szülőknek a gyerekeik mennek már 14 évesen abortuszra meg szülészetre, mert hát hiába védekezik, baj ugyanúgy történhet és sok esetben történik is, gondolom marhára hiányozna neki egy abortusz/szülés, még egy felnőtt nőt is meg tud terhelni lelkileg, nem hogy egy 14 évest. Ez a másik dolog, amiről beszélni fogok vele.
2020. szept. 6. 13:37
 40/41 anonim ***** válasza:
69%

32 leszek.

Nem felejtettem el semmit.

14 voltam, mikor kezdtem. 21 évesen szültem.

3 lányom van.

A legnagyobb már fel lett világosítva, védekezzen, ha odajut és ne szexeljen akárkivel.

Nem fogom tiltani, az rosszabb.

2020. szept. 11. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!