Megengednéd a 12 éves lányodnak, hogy az alábbi előadókat hallgassa?
"De undorítós, semmitmondó zenék"
Az Ingyom -bingyom tá libe mennyivel többetmondó szerinted?
"Etek a zenék, öngyilkosságra, bűncselekményre buzdítják a fiatalokat!"
12 évesen ért annyira angolul és oroszul, hogy tudja is miről van bennük szó?
"Filmet se engedek neki nézni. Annyi mai fiatal lesz öngyilkos, bűnöző. Szeretném, ha az én kislányom normális nevelésben részesülne, és egy gyönyörű hercegnő lenne belőle."
Innen már trollgyanús, de azért leírom: nem attól lesz egy gyerek depis, öngyilkos, stb, mert szomorú zenét hallgast, drámákat néz, stb, hanem attól, hogy nem hagyják rendesen élni...
Így nyugodjál meg, a lányod hamarább lesz miattad öngyilkos, mint a zenéktől.
Hat en nehany Slipknot szoveget azert igencsak meghallgatnek hogy mennyire “semmitmondo” 😄 en is rajongtam ertuk tobb koncertjukon is kint voltam es nem ezert mondom hogy nem semmitmondo de ha valaki nem tudja megerteni a szoveget annak tipikusan csak halalhorges az a zene. En 8-9 eves koromtol fogva hallgattam oket , apukam meg a 2001es fesztivalra is elvitt mikor meg itt jatszottak egyebkent. Tisztesseges felnott lett belolem, Anya soha nem szolt bele a zenei izlesembe mert az en vagyok es nem neki kell hogy tetszen hanem nekem.
Miert kell megfelelesi kenyszert rakni mar 13 evesen a gyerekre hogy ne hallgass ilyet mert sz*r anyad szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!