Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogy viselnétek egy...

Kamaszok! Hogy viselnétek egy újabb online oktatást?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 22:35
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
47%
hoznám a netkábelt és felkötném magam. Max azért lenne jó, mert akkor 10-esre jönnék ki.
2020. aug. 25. 00:18
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Abban mérve, hogy nem találkoznék a barátaimmal, rossz, viszont másban jó, mivel így, mint az egyik válaszoló is írta, könnyebb lenne puskázni.

Én személy szerint annak örűlnék, ha pl az lenne, hogy 1 hónapig online, 1 hónapig rendes, vagy valami hasonlóval. A rendes számomra megterhelő (korai kelés, tanulás, kevés szabadidő, stb.), de az online viszont jobb, kevésbé lehet tanúlni, de jobb.

2020. aug. 25. 01:39
 13/22 anonim válasza:
91%

Én nem örülnék neki!

Alapból utolsó évem lesz és szakmai vizsgám lesz.

Normálisan az iskolàba szeretném a vizsgatételeket.. Leirni és megbeszélni a tanárral dolgokat amit nem értek esetleg.

És mit csinálsz othon?

Nyomod a számító gépet és játszol, eszel...gondolom

2020. aug. 25. 01:55
 14/22 anonim válasza:
51%
Ameddig a szórakozóhelyek nyitva tartanak tőlem mehet.
2020. aug. 25. 03:05
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Örülnék is meg nem is. Introvertált vagyok, nem nagyon beszélek az osztálytársaimmal, remekül megvoltam nélkülük az online suli alatt. De azért hiányzik már a sulis hangulat, légkör. A hajnali 5kor kelés már nem annyira. Majd meglátjuk hogy alakul. Nekem jobban ment a tanulás itthon, a saját tempómban. A matekot, ami nagy mumusom, sokkal jobban megértettem a Mateking videóival, mint a tanárom magyarázatával.
2020. aug. 25. 08:02
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
Én most végeztem, de nagyon bírnám, ha még iskolás lennék és online oktatás lenne. Pláne ha egy ilyen 10.-11.-es lennék.
2020. aug. 25. 08:09
 17/22 anonim válasza:
78%
Szó szerint egyet értek az elsővel
2020. aug. 25. 08:36
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Kinyuvadnék. Egy idő után unni kezdem magam otthon, hiába vagyok introvertált, egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni, hiányzik az iskolai légkör, hogy történjen valami. És sokkal jobban szeretek úgy tanulni, hogy ott vagyok az órán, hallom a tanár magyarázatát, stb... Az online oktatás alatt hiába javítottam a legtöbb tantárgyból, konkrétan semmit nem tanultam, ami kifejezetten zavar.
2020. aug. 25. 17:33
 19/22 anonim ***** válasza:
64%
Számomra egy mennyország lenne.Iskolában nagyon sokat szorongtam és sírtam,így én vissza nem mennék,ha nem kéne.Otthon is könnyebben tanultam én oszthattam be az időmet(mivel a tanárok nem tartottak hagyományos rend szerinti órákat maximum dc-n segítettek nekünk) jutott időm mindenre és kikapcsolhattam végre.
2020. aug. 25. 19:22
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
A lányom szerint könnyebb volt így tanulni, viszont bántotta, hogy nem találkozhatott a barátaival. Szóval szerintem nem örülne neki, nagyon el voltak szigetelve.
2020. aug. 25. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!