Kamaszok! Hogy viselnétek egy újabb online oktatást?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 22:35
2/22 anonim válasza:
A hatodikos lányom örülne neki.
3/22 anonim válasza:
Imádnám, mivel introvertált vagyok, és sokkal hatékonyabban tudnék "működni" egyedül.
4/22 anonim válasza:
Nekem mindkettővel van bajom, mindkettőnek van előnye. Számomra, úgy lenne a legjobb, hogy normálisan bejárunk szeptemberben, aztán itthon tanulnánk.
5/22 anonim válasza:
Röviden:xarul,felkötném magamat.
Bőven elég volt ennyi
6/22 anonim válasza:
9.-be fog menni a húgom, nyelvi előkészítőbe, ráadásul francia kéttannyelvű szakra. Egy szót nem tud még franciául, így eléggé rossz helyzetbe kerülne, ha online oktatás lenne, hiszen totál online nulláról egy nyelvet megtanulni brutál nehéz. De azért szerintem valahogy megoldanák. Megkérdeztem mi a személyes véleménye: „Öngyilkos lennék". Azt hiszem, ez mindent elárul.
7/22 anonim válasza:
Utalom az iskolamat, nagyon rossz tanari kart kaptam. Csupa lenezo, abuzalo ember. Orulnek, hogy nem kell talalkoznom veluk eloben es nem tudnak minden kis aprosag miatt megszegyeniteni az osztaly elott.(persze nem csak engem)
8/22 anonim válasza:
Meglenne a kitűnő bizonyítványom, mert szétcsalnám az egészet. (utoljára első osztályban voltam kitűnő)
9/22 anonim válasza:
Sokkal könnyebb volt online tanulni, kevesebb volt a tanárok okozta nyomorúság is. Nálunk is volt aki végig csalta az egészet, szóval tőlem a dolgozat idejére akár be is lehetne menni, csak hagyjanak békén tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!