Engednétek 14 éves lányt 17 éves fiúval járni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 17:18
31/33 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves akár hetero akár nem, kicsi még ehhez.
Bár a lezbikus gyereknél jobban el tudnám képzelni, hogy a 17 éves nem csak használni és kihasználni akarja a 14 évest. De ebben se vagyok biztos, vannak pszichopata gyerekek is...
Barátok viszont lehetnek, ismerjék meg egymást, döntsék el számos élethelyzet alapján, hogy lehet e a másikban bízni.
Egy alapos mély ismeret és bizalom évekbe telik.
32/33 anonim válasza:
engem engednek a szüleim pedig 5 év van közöttünk
33/33 anonim válasza:
Emberek, tanuljuk már meg, hogy az, hogy valakik X éve együtt vannak meg már van 20 gyerek is az nem jelenti azt, hogy jó is a kapcsolatuk, nem értem mit olyan nehéz megérteni, 14 évesen, aki összejön teszem azt egy kétszer annyi időssel, az simán grooming kategória, persze hogy "működik", közben kefélget mellette másokat is mire kiöregedik a kislány a fiatal korbol, ez az egyik lényege a groomingnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!