Engednétek 14 éves lányt 17 éves fiúval járni?
Hát nem tudom, szerintem ez határeset. Ez az a korosztály, ami már középiskolában találkozhat.
De ha már felhoztuk a másságot. Én ősszel leszek 18, biszexuális lány vagyok. Én nem jönnék össze 14 éves lánnyal (ennyi idős fiúval sem). Szerintem túl fiatal hozzám és tökre nem lennénk egy szinten. Bár én koravén típus vagyok az általános elmondás szerint. De azért nálam azért az illető akivel összejövök az legyen 16 éves, esetleg ha nagyon értelmes, akkor talán 15 még belefér.
Tehát én azt mondanám, hogy oké ha járnak, de ha belegondolok én most és egy éve se hittem volna össze 14 évessel.
De egyébként a járás nem engedem vagy nem engedem kérdés. Max annyit tud csinálni, hogy eltiltja a szülő, aztán majd titkolózik a gyerek és nem tudja mit csinál, és szétvágja a szülő-gyerek kapcsolatot. Legnagyobb mázli esetén szakítanak a kamaszok a szülő miatt, mert nem lesz rendesen idejük egymásra, de az is ugyan úgy klasszul megvágja a szülő-gyerek kapcsolatot, de kiküszöbölte a titokban találkozót. Szóval engedni jobb valamilyen szinten, mert akkor szem előtt vannak
#21 Azért pontoznak le, mert magukra veszik azok is azt, amit írsz, akikhez nem szól az, amit írsz. Gondolom.
Köszönöm az eddigi válaszokat is meg a szavazást is.
#28 Igen és? Nem a tanulás az egyetlen probléma ezzel, hanem hogy egy 14 éves még bőven ráér pasizni és szexelni.. 🤷♀️
Na meg attól, hogy TE ugyanúgy tanultál, nem jelenti, hogy másnak nem venné el az eszét egy 17 éves fiúcska..
Májusban lett 14 a lányom, szeptemberben kezdi a középiskolát.
Megmondom őszintén, hogy nem örülnék neki ha egy 17 éves sráccal akarna járni. Valószínűleg nem tiltanám, de erősen kontroll alatt tartanám őket.
A tiltás felesleges, be nem zárhatod, maximum hazudni és titkolózni fog.
Nem könnyű helyzet az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!