Engednétek 14 éves lányt 17 éves fiúval járni?
Én 17 évesen biztos nem kezdenék 14 évessel, mert nekem annál már több kell, mint amit egy normális, jól nevelt 14 éves tudna nekem adni, ribizlikkel meg nem kezdek, mindig is iszonyat gáznak tartottam, hogy 12-14 évesek már nemi életet élnek meg játszák a felnőttet, legyen az fiú vagy lány. Persze jöhetnek az ilyen "mi is ennyi idősek voltunk és már van gyerek is" happy end sztorik, de az ilyen nagyon ritka, 1000-ből 1 ilyen kapcsolat működik és akkor is többnyire csak akkor ha a fiú még tényleg nagyon gyerekes, esetleg aszex.
#17 A szavazók valószínűleg azért szavaztak igennel többnyire, mert az is teljesen igaz, hogy ezt tiltani nem nagy lehet, csak korlátozni maximum, így mást nem tudnak tenni, mint engedni és reménykedni, hogy egy éretlen, de normális fiút fogott ki a lány, vagy hogy nem egy ribizlit neveltek a lányukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!