14 éves lányt engednétek 17 éves lánnyal járni?
Fogadjunk, aki azt írja, hogy nem azok azt sem tudják megmagyarázni, hogy miért nem, csak írják, mert a társadalom ezt várja el tőlük. Nincs az embernek egy önálló gondolata se már lassan, szomorú. Mint a zombik.
Akkor fiúval se engedjétek járni, mert mi van ha 2 év múlva leszbikus lesz, hisz "nem tudja még a nemi identitását"... Az agyamra megy már ez a sok baromság, ami ebben a világban folyik.
12-es! Tévedsz! (11-es vagyok)
Nagyon is meg tudnám magyarázni, nyugodj meg. De itt nem fejtem ki a véleményem, ha nem baj.
Én lennék a 17 éves lány, de szerintem ezt már ti is sejtettétek.
#10 Nem provokatív kérdésnek szántam.
#13 Én kíváncsi lennék, hogy mi az indokod arra, hogy miért nem engednéd, akár ide is, vagy privátba is leírhatod nekem.
14 éves szerintem ne járjon senkivel.
Mondjuk legalább a lánytól nem lesz terhes és nem erőszakolja meg (gondolom), szóval ezt lazábbab bírálnám el.
A gyerekem boldogsága (lenne ha lenne) az első.Semmivel se lenne jobb tiltani,mert úgyis megy/menne a feje után.Amíg nem megy semminek a rovására,nem csinál hülyeségeket stb hát legyen.
Ha Ő úgy érzi,hogy perpillanat így jó neki,és ez van,akkor ez van.Ha így marad,ha nem,akkor is Elfogadom,szeretem,és támogatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!