Hogy állítsam erről le?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A kamasz fiam és az egyik osztálytársa azzal szórakoznak, hogy emelgetik egymást.
Fiam 60-61 kg, osztálytársa kb. 50 lehet.
Mondtam neki, hogy ne szórakozzon ezzel, mert sérve lesz, de meg se hallja.
Mit tanácsoltok? Hogy állítsam le?
2020. júl. 13. 23:40
1/9 anonim válasza:
Egy ilyen kajla kamaszt nem tudsz leállítani szülő létedre?:D Megérdemled, hogy aggódj:)
2/9 anonim válasza:
Jajj istenem, ha normálisan csinálja, nem lesz sérve. Én "törékeny" lányként nyaranta nagyszüleimnél gyakran pakolok velem egysúlyban lévő zsákokat. Igazából megnyugtat, és még semmi bajom nem lett az évek alatt. ;)
3/9 anonim válasza:
Egyszer elmondanám a véleményem, aztán tisztáznám vele, hogy a tettei következményeiért ő felel. Aztán ha sérve lesz, majd elkísérem a kórházba. Ha meg megússza, az is jó. Ennyi idősen már nem kajtatok utána, majd tanul a saját hibájából. N35
4/9 anonim válasza:
Mi bajuk lenne? Tesin is ezt kellett csinálnunk...
5/9 anonim válasza:
Jézusom, hadd csinálja, lüke fiúk, nem lesz semmi baja, pláne ha kamasz, rugalmas :-) Erősödik és kész.
6/9 anonim válasza:
Irigylem a problémáidat. Hagyd őket, hadd ökörködjenek.
7/9 anonim válasza:
Nem lesz baja...
Mi tesin felemeltük a másikat,és futottunk vele.. Mindenki túlélte sérv és egyéb sérülés nélkül
8/9 anonim válasza:
Torna órán meg a másikkal a hátukon futnak...
A falusi gyerekek meg akkora hagymászsákokat emelgetnek, mint ők maguk...
Én meg nagyanyámat emelgettem, mert a járókerettel is néha elesett...
Kicsit túlreagálod...
9/9 anonim válasza:
Én inkább a gerincét félteném. Tanítsd meg, hogy jó technikával emeljen, tehát nem előrehajlásból felemelkedve, hanem egyenes háttal, a térdét hajlítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!