Hogyan állítsam le a lányomat?
A lányom 15 éves. Vagy fél éve kikönyörgött egy kis tetoválást a bokájára. Az apja is belement meg nagy nehezen én is beadtam a derekam.
De most egyre jobban elkezdte érdekelni a dolog. Hennát csinál magának meg tűfilccel rajzol magára.
Most már tetováló gépre gyűjt. Nem magának csinálná a tetoválást mert 1. nem engednénk , 2. magának úgyse csinálná meg , olyanra meg úgysem hagyná aki nem ért hozzá. Tetováló boltban kaphatő műbőrre csinálná.
45/N
és mi itt a kérdés?
gondolom rákattant a tv-be nézhető tetoválós műsorokra (LA ink, Miami ink..), amikor ezt néztem, bennem is fellángolt ez. Sőt, ennyi idősen kb minden akartam lenni.. hagy gyűjtsön, majd úgyis megunja :)
Ez miért baj?
Főleg ha nem is magára csinálná. Ezt most nem igazán értem.
Az nem baj ha érdeklődik iránta, a lányomnak is van egy tetoválása igaz a legjobb barátja elvesztése miatt.
Amúgy nem hinném hogy megengedtem volna neki de ez olyan dolog ami már nem változik meg.
Ha érdekli , hadd csinálja. :-)
35.N
Már több mint a fele pénz megvan. Szülinapi,karácsonyi pénzből "összekuporgatta" , meg volt neki még egy kevés.
Igen, most még furcsán nézünk rá, azért még mégiscsak 15 éves. Bár lehet, hogy javára is válna.. ki tudja,hogy mi lesz még ebben az országban.
Én is tetoválógépre gyűjtök, mondjuk nekem apukám is ilyen és ő is ad bele pénzt, támogat, hogy elkezdjem. Ő disznóbőrön gyakorolt fiatal korában:) Én is kicsit belekóstolok, aztán meglátjuk, mi sül ki, rossz nem lehet.
14L
Nekem is ősszel lett tetoválásom, anyukám emlékére, tehát nem csak egy múló fellángolás. Sőt, ha nagy leszek, szeretnék tetoválni. Nem kell leállítani, csak akkor, ha nagyon sűrűn akar tetováltatni. Nekem engedik itthon, de mindig egy évet várnom kell a következőig. Tehát a következő leghamarabb nyáron lehet. :)
16/l
Akkor szerintetek engedjük meg neki?
Azt sem tudom még, hogy hol fogja ezt eleinte elsajátítani. Mert több százezres tanfolyamra nincs keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!