Válogatós kamasznál hagynátok, hogy maga főzzön/rendeljen, vagy erőltetnétek bele a kaját? Mi a jobb?
Hagynám. Hogy miért?
Mert a gyerekem.
Mert szeretem.
Mert 1 év múlva hivatalosan felnőtt, miért ne lehetne saját ízlése.
Mert nekem max plusz pénzbe kerülne, de munkába nem, hisz felajánlotta, hogy elkészíti magának az ételt.
Én itt egyáltalán nem értem a hozzászólókat.
Én sem rajongom a magyaros konyháért. Különben is igen drága, hisz tele van hússal, és zsírral. Külön felhúztam a szemöldökömet az egyik válaszoló írta, hogy nem szeretem a zsírosat, csak a sült krumplit rántott sajttal. Tömény zsírbomba. De mindegy is.
Egyébként kérdező, ha nektek ez anyagilag belefér, miért ne? Sőt, lehet nem is fogod megérezni, mert ha nem nagy étkű, nem biztos, hogy sokat kell neki vásárolni. Viszont neked így kevesebb adagot kell főzni. Egy hónap után látnád a különbséget.
Én is nagyon finnyás vagyok, de ez meg nevetséges.
Egyébként hogy akar napi 1500 Ft-ból szarvasgombát enni? Tudja egyáltalán, mennyibe kerül? De a teljes étkezés normál helyen sem fog annyiból kijönni, mert nem naponta egyszer kell enni.
És már bocsánat, de ne egy olyan emberhez kelljen már alkalmazkodnia két másiknak, aki szinte semmit nem hajlandó megenni (már ha tényleg csak olyan kevés dolgot szeret, amennyi a kérdésben van írva). Hogyne. Megmondanám, hogy a hűtőben levő alapanyagokat szabadon használhatja, azt készít magának, amit akar, de ezen felül oldja meg maga, extra pénzt erre biztosan nem adnék azon felül, amit eddig kapott. Ha abból kijönnek olyan dolgok, mint szarvasgomba, hajrá, ha nem, lehet menni diákmunkára. Az, hogy még gimis, nem indok, hogy ne tudjon pénzt keresni az ilyen flancolásra. Ez kb ugyanaz a kategória, mint mikor az átlagos anyagi körülmények közt élő gyereknek csakis márkás ruci kell, miközben a feleannyiba kerülő ugyanazt tudja. Hát keresse meg az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!