Válogatós kamasznál hagynátok, hogy maga főzzön/rendeljen, vagy erőltetnétek bele a kaját? Mi a jobb?
Szarvasgomba meg avokádó még mit nem...!
Eleve olyannak nevelem a lányom hogy a paprikás krumplit is megeszi másnap is.
Azért túlzásokba ne essünk! Ettől még ugyanúgy a lányom és a mindenem, ne beszéljetek így róla, legyetek kedvesek!
Igen, a kaják része tényleg nem brutál drága, csak éppen mi nem szeretjük. Nem az árán vagyok fennakadva én sem.
Én a helyedben bevásárolnék neki, aztán főzze meg az általa szeretett ételeket. Nyilván ezt sem ész nélkül.
Biztos nem adnék pénzt arra, hogy suli után meg nyáriszünetben étteremben kajálgasson. Nem tudom elképzelni, hogy akad 2-3 olyan barátnője, akiknek a szülei ezt finanszíroznák, mert ez nem normális. Ha nektek anyagilag belefér, más a helyzet, én biztos nem pénzelném a napi szinten étterembe járást, ne ezt szokja meg. Mindemellett, egy menüvel ebédidőben nem oldod meg a gondot. Az egy étkezés a minimum 3-ból.
Egyébként nekem egy kicsit furcsa, hogy a 17 éves otthon élő lányotok, hogy szokott rá olyan ételekre, amiket ti még csak évente egyszer sem főztök meg, mert nem szeretitek. Oké, hogy megkóstolt egy avokádót és bejött neki, de azért egy szarvasgombád rizottó meg almával töltött krokett elég konkrét étel ahhoz, hogy csak úgy eszébejusson. Egy szó, mint száz, én támogatnám a főzésben ésszerű keretek között, de ezt az észjátszást biztos nem hagynám szó nélkül.
Kompromisszum.
Külön pénzt nem kap, de lesz a hűtőben alapanyag, abból főzhet magának. Nem csak hétvégente, hanem minden nap. Ha tőled elvan várva hogy munka után főzz, akkor ő is tud suli után. Pláne hogy a felsorolt ételeket 1 főre max 20-30 perc megcsinálni. Nem beszélve arról hogy nyári szünet jön, suli se lesz.
Írja össze a heti kajáját, megveszed hozzá az alapanyagokat és csinál vele amit akar.
Kedves 14#
Kérdezz meg egy olyan családot ahol örülnek ha étel van az asztalon..
Kérdezz meg egy családot ahol ételallergiában szenved 1 gyermek, vagy egy családtag milyen teher mentalisan és anyagilag is.
Szemben egy sima flancolással,és itt elsősorban nem az egészséges étkezésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!