Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aki 20 vagy az alatt szült,és...

Aki 20 vagy az alatt szült,és már tizenéves a gyereke?

Figyelt kérdés
Korosztályomban már 30 fele szülnek,tehát most kisgyerekek csak,de ismerek olyanokat a gyerekkoromból aki 17,sőt van aki 14 évesen szült.....olyan furcsa,hogy már kamasz gyerekem lehetne,én a tesómnak érezném,de aki felnevelte gondolom ugy más érzés....de láttam már olyat hogy anya- lánya együtt mentek bulizni. .....Anyám 20 évesen szült engem,az kiborító hogy ismerőseim szülei semmit nem tesznek facebookra,én is havonta egy képet.anyám meg mindenféle hülyeséget,meg napi 10 gagyi fotót a gyerekemről,meg rólam is,( összes ismerősömet bejelölte). Kikészít ezzel. Egyszer majdnem összejött egy haverommal is. Ezen kívül felnőttes. ......Hány éves vagy most és a kamasz gyereked? .....Nem fura ha ismerőseid csak most szülnek? ......Ha nagy gyereked van öregít vagy fiatalít? ....Öregnek vagy fiatalnak érzed magad?..... Hogy sikerült korán talpraállni? Dolgoznod kellett? .....Később sulibefejezés,saját ház mikor lett?......többi gyereked soká vagy hamar születtek utána? ......Együtt vagytok az apával? Meddig voltatok együtt?....ha sulis barátaid még tanultak,magányosabb volt az életed vagy büszke voltál?....furcsa kamasz gyerekedet ugy látni,hogy már neki is lehetne gyereke? Hány évesen lettél nagyi?
2020. jún. 24. 05:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Szerettem volna fiatalon szülni,sajnos se férj se ház nem volt hozzá :) jó hogy látjátok felnőni majd az unokákat. Bocs a sok kérdésért
2020. jún. 24. 05:58
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

20 évesen szültem, most vagyok 43, a lányom önálló életet élő egyetemista. Volt osztálytársak meg babáznak.

Én örülök, hogy akkor vállaltam.

16 éves koromtól dolgoztam a kórházban, suli mellett, érettségi után főállásban. Szakoktató szerettem volna lenni, az csak levelező volt, két év gyakorlat kellett hozzá, de a kórház nyilván nem egy 20 évest küld. Úgyhogy én tudatosan akkor vállaltam gyereket, így meg tudtam oldani engedély nélkül.

38 voltam, amikor érettségizett, férjem 43. Sokkal fiatalosabbak vagyunk, mint a korunkbeli kisbabások.

2020. jún. 24. 06:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20 éves volt édesanyám, amikor megszülettem, most én is pont 20 vagyok. Nem vagyunk “barátnők”, szerintem normális szülő-gyerek kapcsolatunk van, bár eléggé különbözünk. Korának megfelelően viselkedik, nem haverkodik a korombeliekkel, nem bulizunk együtt meg ilyenek. Egyébként egyedül nevelt fel engem, mellette dolgozott + diplomákat szerzett. Kemény élete volt, nem irigylem. Most, hogy felnőttem jelentősen kevesebb gondja van és azóta észrevehetően kevesebb teher van rajta.
2020. jún. 24. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

18 évesen szültem nem tervezetten.

Az apával szüléskor már nem voltunk együtt.

Szülők segítettek sokat. Anyuval felváltva vigyáztunk rá mikor ő volt szabadnapos én dolgoztam és fordítva. Mellette heti 1x suliba jártam.

Ez kemény volt, de miután befejeztem a sulit és jó munkám lett sokkal könnyebb lett.

Utána 29 évesen szültem és 34 évesen fogok hamarosan.

A nagy és legkisebb között 16 év lesz, ez fura, de nem bánom.

Mennyire vagyok fiatalos nem tudom, nem érzem magam öregnek :)

Mondjuk az fura hogy az általános sulis osztálytársaimnak így 33 évesen kb a harmadának van gyereke, én pedig a harmadikat várom miközben a nagy majdnem 16 éves. Kimaradtam anno sok mindenből, korán fel kellett nőnöm, szerencsére nem vagyok egy bulizós típus, ez a része nem hiányzik, de kíváncsi vagyok olyanokra, hogy pl milyen úgy élni, hogy reggelente nem kell korán kelni egy gyerekhez és egész nap ellátni, hozzá alkalazkodni bármi van. Mióta az eszemet tudom anya vagyok.

2020. jún. 24. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!