Aki 20 vagy az alatt szült,és már tizenéves a gyereke?
20 évesen szültem, most vagyok 43, a lányom önálló életet élő egyetemista. Volt osztálytársak meg babáznak.
Én örülök, hogy akkor vállaltam.
16 éves koromtól dolgoztam a kórházban, suli mellett, érettségi után főállásban. Szakoktató szerettem volna lenni, az csak levelező volt, két év gyakorlat kellett hozzá, de a kórház nyilván nem egy 20 évest küld. Úgyhogy én tudatosan akkor vállaltam gyereket, így meg tudtam oldani engedély nélkül.
38 voltam, amikor érettségizett, férjem 43. Sokkal fiatalosabbak vagyunk, mint a korunkbeli kisbabások.
18 évesen szültem nem tervezetten.
Az apával szüléskor már nem voltunk együtt.
Szülők segítettek sokat. Anyuval felváltva vigyáztunk rá mikor ő volt szabadnapos én dolgoztam és fordítva. Mellette heti 1x suliba jártam.
Ez kemény volt, de miután befejeztem a sulit és jó munkám lett sokkal könnyebb lett.
Utána 29 évesen szültem és 34 évesen fogok hamarosan.
A nagy és legkisebb között 16 év lesz, ez fura, de nem bánom.
Mennyire vagyok fiatalos nem tudom, nem érzem magam öregnek :)
Mondjuk az fura hogy az általános sulis osztálytársaimnak így 33 évesen kb a harmadának van gyereke, én pedig a harmadikat várom miközben a nagy majdnem 16 éves. Kimaradtam anno sok mindenből, korán fel kellett nőnöm, szerencsére nem vagyok egy bulizós típus, ez a része nem hiányzik, de kíváncsi vagyok olyanokra, hogy pl milyen úgy élni, hogy reggelente nem kell korán kelni egy gyerekhez és egész nap ellátni, hozzá alkalazkodni bármi van. Mióta az eszemet tudom anya vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!