Mire van szükség a 7. évfolyamban? (füzetek, stb. ) Illetve mire számíthatok 7. -ben? (milyenek az új tantárgyak, stb. )
Arra lennék kíváncsi, hogy PONTOSAN mi- és mennyi darab kell 7. osztályban a füzetekből és a többi felszerelésről?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Füzetek ilyesmi nem tudom mennyi kell,most voltam 7.-es (őszintén szólva jó tanuló vagyok de még az új tantárgyakon is gondolkoztam hogy mik voltak még most se tudom biztosan xD)
Hát nekem a kémia nagyon ment majdnem kitűnő lettem belőle SŐT már untam az órákat h mindenkinek 10x (szószerint!!)elkellett magyarázni a fogalmakat úgy hogy dadogjon valamit én meg az első mondat után fújtam az egészet:)
A fizika szöörnyűű:S (bár lehet hogy nekünk a tanárba van a hiba mert mikor helyetesítették megértettem az egészet)nekem az nagyon nem ment!Olyan száraz és értelmetlen marhaság:S
A biológia az is-is az állatokkal még elvagyok de a növények:S
A negyedik új tantárgy asszem a földrajz!??!??
SZŐŐŐRNYŰŰŰ!RÉMES!nagyon kell rá tanulni mert szerintem írtó unalmas!gyűlölöm!ennél csak a törit utálom jobban!
Én most leszek 8.-s. Hát füzetekből szerintem mindenféleképpen nagy méretűt vegyél mert sokat fogtok írni.Hát...nehezebbnek hittem de ennek ellenére javítottam a az előző évhez képest:D .Hogy az új tantárgyak?Nekem a kémiával volt a bajom :S fogalmazást is kellet írnom év végén a 4-hez.A fizika az nagyon unalmas számomra :D 4-s lettem belőle nem volt valami nehéz végülis :D.
Vedd komolyan és legyél szorgalmas és meglesz az eredménye meglátod :D!
1-2 füzet minden tantárgyhoz. (kémia-kockás, fizika-kockás, biosz-sima/vonalas, föci-sima/vonalas)
Én a kémiát és a fizikát imádom, bár sokan nem szeretik őket. Biosz elmegy, de a föcit utálom.
Én egy nagyon lusta diák vagyok(ez nem követendő példa :)), szinte semmit nem tanulok, a mai napig. Ennek ellenére még soha nem volt 4,5-nél rosszabb bizonyítványom. Most megyek 12.be.
Köszi a válaszokat! Meg szeretném kérdezni, hogy Nektek a 'hátizsák' szerű iskolatáska, vagy a 'félvállas' jött be inkább?
Mert én az utóbbit szeretném, de azt mondják, hogy jobb a hátitáska, mert az nem húz el jobra- vagy balra. Nektek mi a véleményetek? (érvek-ellenérvek)
Szerintem hátitatyót vegyél. Nem tudom, szerintem jobban elbírnád azért. :D Nekem 7.be annyi könyvem volt hogy a táskába alig fért már el.
Mellesleg ne izgulj, nincs miért. :D
Amúgy vonalzó tényleg legyen nálad. Ha nem más max egy 10 centis a tolltartódban.
Sima füzetem bioszon,fizikán,kémián volt. Törire vonalas (igaz ilyen kiskártyás füzet volt, tehát abba mentek az évszámok stb.) Földrajzra nem kellett semmi. Amúgy meg úgy mindegy milyen füzeted van. Jó... magyarra alap hogy csíkos kell meg matekra négyzethálós, de ebből tényleg nem kell nagy ügyet csinálni. Pl. fizikán ha jól tudom csak nekem volt sima. xD Ha valamelyik tanárodnak van valamilyen kérése, hogy milyet kell az óráján használni akkor használj olyat. Mindegyikből vegyél egy keveset, max ha marad jó lesz 8.ra. De év közben egyáltalán nem késő beszerezni mindent. Matekra szerintem vegyél spirál füzetet vagy legalábbis nagy méretűt, bár ez egyénfüggő. Mégis én jobban szerettem spirálba írni. Ez sokáig ki is tartott. A magyar tanár nálunk nem szerette ha valakinek nagy füzete van. Tanárfüggő is... :P
Mellesleg egyik tantárgy sem olyan gázos. Mi kémián sokat kísérleteztünk, bár ez témakör függő.
Szia!
Hát nagyjából ugyanazok kellenek mint 6.-ban. Én most ballagtam el általánosból,és így visszagondolva,a hetedik osztály volt a legnehezebb számomra.
A tanárok terén annyi változás volt,hogy mindenki a továbbtanulással fenyegetőzött,és nagyon untuk már.Minden tanár hetente végigkérdezte órán,hogy ki,hova,milyen szakra szeretne menni..nagyon uncsi volt,már mindenki tudta ki hova megy.:D
Sok sikert a 7. évfolyamhoz! :)
15L
Köszönöm mindenkinek a válaszát ! Mindent megvettünk , a tanszerek /iskolatáska, tolltartó, tornazsák, füzetek, stb... / úgy 20.000 forintba kerültek + a tornafelszerelés.
Nagyon várom már a holnapot, kezdődik minden előről !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!