Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más szülők abba, hogy a...

Más szülők abba, hogy a kamasz lányuk milyen dezodort használ?

Figyelt kérdés

Nekem anyukám folyamatosan megjegyezéseket tesz, mert szerinte abnormális és beteges, hogy "férfias" dezodort használok. Férfias dezodor alatt azt kell érteni, hogy rózsaszín kupakkal, fekete dobozban (ez a neve ugye?)van,csak akkor érezni az illatát, ha többszöri (nagyon melegben napi 3) újrakenés után, nap végén levetve, közelről szaglászva érezni minimálisan, egyébként semmi (egyébként ez a dezodor használt nálam eddig a legjobban, pedig nem vagyok durván izzadós). És mindig megjegyezéseket tesz, hogy ezért tuti megszól mindenki, holott rajta kívül mindenki tojik rá. Ő meg random veszi a fura virágillatú, egyébként semmit nem használó deókat nekem és nem érti, hogy miért nem jó... De könyörgöm, 17 évesen el tudom dönteni, hogy ilyen téren mi jó nekem, de ő nem érti...

Szóval más szülő is bele szokott szólni ilyesmikhez, vagy csak én vagyok megáldva ezzel?

2020. jún. 15. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem szokott beleszólni. 16L
2020. jún. 15. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szólnék bele ha az anyád lennék. Az én anyámat sose érdekelte milyen dezodort használok, nem is, nagyon tudja, hogy milyet veszek.
2020. jún. 15. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
4%

Szimplan csak azt szeretne, hogy lanyos lany legyel.

Te keresed meg ra nyari munkabol a penzt amugy?

Ha nem akkor ezt is edesanyad veszi.

En mindig megkerdeztem anyukamat, hogy neki is tetszik e.

Azota felnottem, ferjem egy gyerekeim vannak. A ferjemmel mindig kozosen valasztunk ilyeneket, parfumot is. Ugyanis eleg irritalo tud lenni a masik felnek ha budos.

2020. jún. 15. 14:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából van benne nyári munkás pénzem is. De nem mondanám, hogy hű de büdös dezodort használok, mert ha valaki nem kezdi el szaglászni a ruhám hónalj részét, akkor nem érzi az illatát... Tehát majdnem szagtalan. Anyunak konkrétan addig fel se tűnt, amíg meg nem látta a csomagolását, azóta mániája megszagolni közelről mosás előtt...
2020. jún. 15. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

En is ferfi dezodort hasznaltam mert csak az mukodott ugyahogy, de alatta ott volt a sörszag is csak elnyomta. ő is szagolgatta mosasnal:D de inkabb az enyhe sörszag miatt piszkalt meg hogy nem jön ki a dezodorkrém meg a zselé csinalt ilyen fura kemeny reteget , es ajanlgatta az övét,de nekem az nem volt elég erős.

ma már szodabikarbonát hasznalok hidratalokrémre. Es nem piszkal szerintem azert mert nincs sörszag csak a szoda szaga ami kb olyan mint a szodakenyéré (biztos lehetne illoolajat hozzaadni de szerintem jo ez a naturszag) es nincs levakarhatatlan krémreteg max feketeknel halvany feheres folt de az kijött eddig de lehet hogy csak már megunta a piszkalast:p

2020. jún. 15. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem szerencsére nem szól bele
2020. jún. 17. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Soha nem szóltak bele. Amúgy eltudom képzelni milyen förtelmeket vesz, mert alapvetően a női deóknak sincs egy erős illata. Felkenés/fújás utan percekkel alig érezni, nem hogy nap végére. Illatosításra a parfüm való, a dezodor arra van, hogy ne legyen az ember büdös
2020. jún. 20. 13:06
 8/8 anonim válasza:

Nekem Axe dezodorom van de általában csak itthon/utcára használom. Iskolában eszembe se lenne. De egyébként nekem picit furcsállja de nem bánja. A barátnőm anyja sajnos folyton piszkálja a lányát amiatt hogy férfi tusfürdője van(női parfümöt használ egyébként).

16L

2020. jún. 29. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!